§ Чому українцям подобаються суші, розповідає Arasaka sushi

Японська кухня дуже своєрідна і незвична для європейців, але одна страва все ж підкорила серця багатьох людей. І це суші. Вони являють собою невеликі грудочки рису з рибою, морепродуктами, овочами. Сьогодні суші популярні в багатьох країнах світу, зокрема і в Україні.

Скуштувати найсмачніші суші жителі та гості столиці можуть, відвідавши наш ресторан Arasaka. Також у нас є адресна доставка суші Київ. Ознайомитися з суші меню і замовити вподобані суші та роли можна на arasaka.com.ua

Чим викликана любов українців до суші

Незважаючи на те, що суші досить своєрідна страва, вони стали невід'ємною частиною життя багатьох українців. Така популярність викликана низкою причин.

  1. Смакові якості. Правильне поєднання, здавалося б, нічим не привабливих і звичайних продуктів, таких як рис і риба, дало змогу створити страву з дуже вишуканим, ні на що не схожим смаком. Сьогодні існує багато видів суші, які підкорюють своїми оригінальними смаковими характеристиками навіть найвибагливіших гурманів.
  2. Користь і поживність. У рибі, морепродуктах, які є в суші, міститься багато вітамінів, мікроелементів та інших речовин, корисних для організму людей. Є навіть низькокалорійні дієтичні суші, які призначені для людей, що стежать за вагою. Крім того, завдяки вмісту рису, риби та інших інгредієнтів, суші дуже поживні. Вони дають змогу насититися і цілком замінюють повноцінний прийом їжі. Часто суші замовляють на обід або вечерю.
  3. Естетичність. Суші та роли мають гарний зовнішній вигляд, тому вони цілком можуть стати прикрасою святкового столу, для них характерна незвичайна подача.
  4. Універсальність. Суші - це відмінне рішення, як для щоденного вживання, так і для урочистих випадків (сімейних свят, корпоративних вечірок, інших).

Для шанувальників класики наш ресторан пропонує улюблені багатьма традиційні суші нігірі, гункани, роли Філадельфія, Каліфорнія.

Гурмани можуть замовити у нас фірмові суші, які готуються шеф-кухарем за рецептами власної розробки.

Крім доступної ціни до наших переваг належить різноманітність суші меню, гарантія якості та свіжості. Усі суші готуються безпосередньо після отримання замовлення, а не з напівфабрикатів. Продукти ми закуповуємо у надійних постачальників. На нашому сайті можна ознайомитися із зонами доставки суші, також ми працюємо по Дарницькому району Києва.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі