§ Авіатор: як правильно розподілити час та ігровий депозит

Гру Авіатор справедливо можна назвати однією з найпопулярніших онлайн розваг у віртуальних залах азартних ігор. Причому кількість шанувальників збільшується стрімко. Це цікава гра зі своїми особливостями і секретами, розгадавши які, можна значно підвищити свої шанси на успіх.

Немає жодних 100% гарантій постійних виграшів. Тут відбуваються перемоги і поразки однаково регулярно. Але як зробити так, щоб шанси виграти були вищими, ніж ймовірність програти? Тут є кілька простих, але корисних секретів, якими ми із задоволенням ділимося з вами. А грати в Авіатор чи ні, це ви вже будете вирішувати самостійно.

Цілі, розміри ставок і час на гру

Що ви знаєте про такий азартний проект як Авіатор? Це спеціальна гра, яка стала чимось абсолютно новим у світі ігрових автоматів і онлайн слотів. Принцип Aviator, у який можна пограти на надійному сервісі www.velodyssey.com, дуже простий: літак на екрані поступово набирає висоту, паралельно збільшується коефіцієнт, який безпосередньо впливає на виграш гравця. Але в будь-який момент літак починає різке зниження вниз або вгору, ховаючись у густих хмарах. Це означає, що раунд закінчено. І якщо гравець не встиг натиснути на спеціальну кнопку, його ставка програється. Передбачити, коли літак змінить свій напрямок, неможливо. Через це Авіатор вважається простою, але ризикованою онлайн грою.

Щоб підвищити ймовірність успішної гри в Aviator Favbet, прислухайтеся до кількох простих порад.

  • Мета перед початком гри. Обов'язково поставте собі чітку мету ще до того, як почали грати в Авіатор. Важливо, щоб цілі були реальними та досяжними. Наприклад, ви хочете збільшити свій стартовий депозит на 20% по завершенню гри. Щойно мету виконано, зупиняйте гру;
  • Оптимальний розмір ставки. Розмір ставок, які ви будете використовувати в грі, безпосередньо залежить від загального бюджету. Якщо ви ризикуєте невеликим банком, то кожна ставка повинна мати мінімальний розмір. В іншому разі за кілька раундів ви ризикуєте програти все, що у вас є. Практика досвідчених гравців показує, що найкраще рішення - грати на невеликих ставках і коефіцієнтах, зберігаючи ігровий бюджет, ніж ризикувати та робити великі ставки;
  • Час на гру. Обмежуйте час, який ви будете проводити в грі Авіатор. Велику роль тут відіграє здатність гравця зберігати емоції під контролем. І чим довше користувач грає, тим складніше це зробити. Може бути так, що на початку гри постійно щастить, і ви виграєте.

Але потім удача відвертається, і один програш слідує за іншим. Тут важливо вчасно зупинитися і припинити робити ставки, поки ваш банк не пішов у мінус.

Навчіться отримувати від ігрового процесу задоволення. Розробляйте стратегії, застосовуйте різні ставки, але не забувайте про позитивні емоції. 

Не женіться за виграшами. Пам'ятайте, що це азартна гра, де програють і виграють. Це не спосіб заробітку і не місце для отримання стабільного, постійного прибутку. Це всього лише гра. Але неймовірно цікава, захоплююча й азартна.
 


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі