§ Як вибрати крісло для керівника

Облаштування кабінету керівника багато в чому відрізняється від робочого приміщення офісних працівників. Звісно, люба обстановка повинна бути сучасною та функціональною, але саме кабінету начальника приділяється особлива увага. Адже це обличчя всієї організації.

крісла офісні

Звісно, крісло для керівника – це незамінна частина робочого простору, а тому ергонометрія конструкції стоїть на першому місці. На думку майстрів МебельОк варто визначитися це буде крісло для чоловіка чи жінки, буде воно звичайним чи ортопедичним.

На що звернути увагу при виборі крісла для керівника

При виборі крісла для керівника значення має геть усе. Адже навіть самі незначні недоліки можуть стати вирішальними. Наявність індивідуальність настройок дозволяє підлаштувати виріб під індивідуальні потреби людини. Найкращий варіант – мультимеханізм, адже при його використанні можна адаптувати «кожен сантиметр» речі під анатомічні особливості тіла.

Не менш важливим критерієм вважається наповнювач. Традиційний синтепон чи паралон не відрізняються зносостійкістю. Інноваційні наповнювачі здатні витримувати більше 1 млн. циклів фізичного контакту, що гарантує експлуатацію крісла на десятиліття.

Матеріал оббивки здебільшого відповідає за зовнішній вигляд меблів. Крісло керівника є іміджевим предметом, а тому доречно віддавати перевагу натуральній шкірі чи менш дешевому аналогу – еко-шкірі. Часто використовуються і сучасні текстильні матеріали, які не потребують спеціального догляду.

Для того, щоб вибір пройшов максимально просто стилісти радять:

  • Визначити бюджет, від якого напряму залежить вибір характеристик офісного крісла.
  • Вибрати модель, яка гармонійно доповнить інтер’єр кабінету. Варто відмовитися від зайвого пафосу, віддаючи перевагу лаконічному вигляду та стильності.
  • Визначитися з наявністю механізму, завдяки якому можна буде підлаштувати спинку і сидіння «під себе». Якщо бюджет обмежений краще обрати стандартні хитання та регулювання.
  • Вибрати матеріал оббивки та колір покриття. Спокійні відтінки коричневого, чорного чи сірого – вибір чоловіків, кремові та пастельні тони – жінок.

крісла для керівників

На віртуальній вітрині гіпермаркету представлені різноманітні моделі, здатні задовольнити високі вимоги. Всі меблі високої якості з прекрасними характеристиками та довгим періодом експлуатації. На думку майстрів mebelok крісло для керівника обов’язково має бути представницьким. Однак, це зовсім не означає, що воно повинно бути максимально дорогим. В салоні представлено безліч якісних моделей, які виготовлені із сучасних матеріалів мало чим поступаючих натуральній шкірі та дереву.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі