§ Готельний комплекс для відпочинку з басейном

Під кінець зими особливо сильно хочеться поніжитися в теплому SPA та поплавати в басейні. Хоча б день не думати ні про що, окрім відпочинку. Якщо ви саме обираєте СПА комплекси під Києвом – зверніть увагу на WISH AQUA&SPA RESORT, який знаходиться всього в 16 км від столиці та має безліч пропозицій для чарівного відпочинку.

Пʼятизірковий готель пропонує комфортні номери та затишні вілли для проживання. На території комплексу є ресторан з вишуканими європейськими стравами та оригінальним дизайном, що надихне відвідувачів дізнатися більше про мистецтво фотографії. 

Якщо ваша основна ціль – активно поплавати – цей курорт точно вам підійде. Пʼять басейнів на будь-який смак і сезон:

  • Спортивний басейн 25 м для тих, хто дбає про тіло та здоровʼя.
  • Дитячий басейн для навчання плавання (т-ра води 32-33 °C).
  • Гідромасажна ванна для додаткового масажу.
  • Двозонний басейн просто неба для літнього відпочинку.
  • Панорамний басейн з підігрівом для насолоди неймовірними краєвидами.

В басейнах працюють професійні дорослі та дитячі тренери, тому навіть якщо ви не вмієте плавати – тут можуть навчити все. Цікава родзинка басейнів – це артезіанська вода, яка є екологічно-чистою та ідеальною для організму. Тут ця вода не лише в басейнах, а й в душах, SPA-зоні та кожному крані, тому її можна пити просто звідти.

Обираючи СПА готелі під Києвом важливо розуміти, який саме відпочинок вам потрібен. Унікальний курорт WISH AQUA&SPA RESORT поєднує все: активний відпочинок у басейні, спортивній залі чи катання на велосипедах. Для тих, хто обожнює процедури для тіла у вільному доступі є SPA-зона, яка включає сауни, лазні, соляний та арома гроти. Додатково можливо замовити найрізноманітніші процедури для тіла, наприклад, масаж. Хочете розслабитися? Завітайте на релаксуючий масаж та догляд за тілом. Набрид целюліт? Обирайте антицелюлітний та корегувальний масажі. Болить спина від вагітності? Приїжджайте і кваліфіковані масажисти полегшать ваш стан і допоможуть розслабити мʼязи. Якщо ви любите обгортування, аюрведу, косметичні процедури для обличчя та тіла, або ж догляд за руками – працівники спа запропонують багато цікавих процедур на кожен день відпочинку. Крім цього тут можна обрати лікувальний тур, якщо у вас є проблеми зі спиною, вагою чи перевтомою, а також – SPA-тури, які включають багато процедур догляду, які доповнюють одна одну для кращого ефекту. А для дітей будь-якого віку працюють ігрові кімнати з нянями. 

Бронюйте свій відпочинок на сайті та дбайте про себе, адже ви найголовніша людина у своєму житті.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі