§ Чоловічі браслети – і для спортивних і для елегантних

Чоловічі ювелірні прикраси виділені в окрему групу. До речі, асортимент моделей не менш різноманітний ніж в колекціях для жінок. Інша справа, що вироби для сильної статі відрізняються дизайном і виконанням. Вони набагато лаконічніші і універсальніші.

Чоловічі браслети

Сучасні джентльмени регулярно поповнюють свій арсенал стильними виробами і як показує практика, дуже популярними є чоловічі браслети https://ukrzoloto.ua/uk/catalog/brasletu/f/dlia_koho-cholovikovi/. Це закономірно, бо серед представлених прикрас це одна із самих універсальних. Крім того браслет зданий доповнити будь-який образ і при цьому чудово комбінується з годинником, печатками чи запонками. Експерти УкрЗолото радять перед покупкою оцінити асортимент за допомогою фото. Вибір справді величезний і кожна модель відрізняється як в плані дизайну, так і вартості. Крім того майстри використовують різні матеріали для створення різних візуальних ефектів. А особливо оригінальні моделі – це мікс металів, шкіри, каміння і каучуку.

Вироби з золота та срібла і не тільки…

Чоловічі браслети представлені у різних колекціях. Адже для їх створення виробники використовують:

  • Золото;
  • Срібло;
  • Натуральну шкіру;
  • Каучук.

І це ще не все, тому що для того щоб вибір був майже необмеженим пропонуються моделі з різних сплавів (якщо мова про золото) або з обробленням за допомогою різних технік (якщо йдеться про срібло).

Браслети чоловічі з високопробного золота бувають у кольорі жовтому, червоному, білому. Щодо срібла, то тут доступні рішення з позолотою, родієвим покриттям чи чорнінням.

Біле золото – це теж метал покритий родієм і як у випадку зі сріблом з аналогічним покриттям, метал набуває не тільки додаткового блиску, але стає ще більш зносостійким. Ну а користуються такі чоловічі браслети особливо у тих, в кого чутлива і схильна до алергії шкіра. Бо саме родій робить метал гіпоалергенним.

Акцент при виконанні чоловічого браслета ювеліри роблять не стільки на декоративному оформлені (воно дуже лаконічне) скільки на оригінальності плетіння. Типи плетіння використовуються дуже міцні, так як представники сильної статі частенько ведуть активний (спортивний чи екстремальний) спосіб життя. І всі аксесуари мають витримувати не дуже ніжну та акуратну експлуатацію.

Всі ці параметри – тип плетіння, вага виробу, вид металу що використовується, складність дизайну, марка виробника впливають на вартість прикраси. Але експерти UkrZoloto запевняють, ціновий діапазон дуже широкий.

Шкіряні чоловічі браслети

Це значить, що кожен покупець має можливість придбати чоловічий браслет по привабливій ціні. Ну а те що всі представлені моделі якісні, виконані з високопробних металів, відрізняються стильним виглядом і актуальним фасоном – це навіть не обговорюється. Як і те, що всі вироби витримують активну експлуатацію і навіть через багато років після придбання не втратять свого акуратного нового вигляду.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі