§ Як вибрати бюстгальтер за формою грудей

Купівля онлайн нової моделі бюстгальтера у багатьох жінок викликає побоювання: чи буде в обновці комфортно, наскільки привабливо виглядатиме зона декольте. В онлайн-каталозі INTERTOL легко обрати брендовий бюстгальтер свого розміру. Як вибрати оптимальну модель для свого типу грудей?

 

 

Груди з самопідтримкою

Підходять будь-які моделі - кокетлива напівпрозора класика, бюстьє і навіть силіконові накладки. У каталозі INTERTOP знайдете моделі відомих брендів, що оптимальні для грудей із самопідримкою:

  • спортивні – з максимальною гігроскопічністю, у вигляді топа чи з вбудованою системою підтримки, для бігу чи йоги;
  • бралети – модель з трикутним вирізом, без наповнення, ідеальна для літніх образів та у поєднанні з розстебнутим верхнім ґудзиком сорочки;
  • безшовні – універсальна модель, яку рекомендують для активних дівчат із ніжною шкірою та після операцій;
  • мультивей – модель-трансформер зі знімними бретелями, які можна носити класичним способом, перехрещувати на спині або знімати повністю.

Модні моделі із сучасних синтетичних та композитних матеріалів моментально вбирають вологу, пропускають повітря, не викликають дискомфорту, не розтягуються, зберігають колір та форму після прання.

Груди різного розміру

Ідеальну симетрію у природі зустріти складно. Якщо різниця між лівою та правою груддю невелика, модель з пуш-ап ефектом і кісточками легко усуває видимий дефект. 

Широко розставлені груди

Така форма робить фігуру тяжкою, додає неіснуючі кілограми. Виправити каприз природи просто: необхідні бічні вставки та спеціальні шви, які спрямовують груди до центру. Максимально ефектно виглядає демі: на відміну від балконета з його рівною верхньою частиною у демі центр трикутної поглибленої форми. Демі ідеальний для одягу із глибоким вирізом декольте.

Маленькі груди

Під час занять спортом та танцями це перевага, сміливо вибирайте безшовні та спортивні моделі. Якщо потрібно підкреслити сексуальність образу, ефект створює подвійний пуш-ап. Хитра система напрямних візуально збільшує груди на 1,5-2 розміри.

Тонкі груди

Замість вертикального контуру виходить горизонталь, у профіль груди майже не видно. Модельєри розробили багато ефективних рішень: пуш-ап, бандо, моделі з екстраглибоким вирізом на кісточках, контурні бюстгальтери. Підберіть у каталозі INTERTOP стильний комплект, відчувайте комфорт та привабливість.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі