§ Користь пробіотиків для дорослих та дітей

Коли шкідливих бактерій стає більше, ніж корисних, наша мікрофлора стає слабкою. Тож для балансу людям різного віку пропонують курс пробіотиків. Уявіть, майже 2 кг нашої ваги — це саме бактерії, бо вони є скрізь: на шкірі, у кишківнику та ін. На сторінці https://apteka911.ua/shop/lekarstvennyie-preparatyi/probiotiki зібрано великий вибір препаратів, тож вам залишається лише зрозуміти, як їх обрати.

 

 

Навіщо нашому організму додатковий прийом пробіотиків?

Пробіотики — мікроорганізми, які покращують мікрофлору кишківника. Отримати їх можна разом з деякими продуктами, але не завжди збалансований раціон допомагає вирішити деякі недуги. У таких випадках назначається курс пробіотиків. Частіше препарати мають у складі лактобацили або біфідобактерії. Користь пробіотиків: 

  • покращення обміну речовин — вітаміни та мікроелементи, які поступають до організму разом з продуктами, засвоюються краще; 
  • підтримка імунітету — організм краще протистоїть різним інфекціям; 
  • накопичення вітамінів — через нормальну внутрішню флору вітаміни будуть прекрасно засвоюватися, а отже надавати бажаний ефект. 

Прийняти одну таблетку — куди простіше та навіть результативніше, ніж підстроювати свій раціон, включаючи до нього потрібні продукти з бактеріями. 

Кому і коли слід приймати пробіотики? 

Пробіотики можуть прийматися для профілактики або у комплексі для лікування деяких захворювань. Частіше це трапляється у таких випадках: 

  • задля профілактики під час збільшення кількості захворювань на ГРВІ; 
  • у комплексній терапії під час лікування молочниці; 
  • для позбавлення від діареї та здуття; 
  • під час приймання антибіотиків. 

Щоб отримати бажаний результат, дуже важливо правильно підібрати пробіотики. Бажано проконсультуватися з лікарем і після знайти препарат через електронну медичну інформаційну систему «Аптека 9-1-1». Усі представлені засоби мають підтверджену якість та ефективність. Ви можете забронювати ліки у найближчий аптеці або замовити доставку по Києву, або іншим містам країни.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі