§ Типи умивальників за способом встановлення

Вибір умивальника для ванної кімнати починається з того, що варто визначитися зі способом монтажу. Інтернет-магазин «Ромстал» пропонує великий вибір сантехніки. На https://romstal.ua/uk/catalog/1092-santehnika/ можна знайти дуже багато варіантів та вигідно придбати їх. Всього існує кілька типів умивальників:

  • підвісні;
  • п’єдестали;
  • врізні;
  • накладні.

Також для невеликих кімнат часто використовують умивальники над пральною машиною. Це підвісні моделі, але вони мають дві відмінності: більш плоска конструкція та зливний отвір не знизу, а в задній стінці.

 

 

Підвісні моделі

Цей різновид також називають «консольним». Монтується така сантехніка прямо на стіну. Знизу залишається досить багато вільного простору, куди можна встановити кошик для білизни або інші аксесуари.

Додатково буде потрібно витратитися на сифон. Краще за все підходять металічні сифони. Пластиковий злив виглядає не дуже стильно. При виборі консольної раковини варто впевнитися, що стіна витримає її вагу.

П’єдестали

Інша назва «тюльпан»: внизу встановлена ніжка зі схожого матеріалу. Вона закриває сифон. Відомі також моделі «напівп’єдестали». В них ніжка не дістає до підлоги, а закінчується посередині стіни. Обираючи цей тип, варто пам’ятати, що знизу не вдасться поставити меблі. Тому таке рішення не підходить для маленької кімнати, суміщеної з санвузлом.

Врізні та накладні моделі

Цей тип сантехніки врізається в стільницю або тумбу. Сама чаша може бути вище рівня тумби, на одному рівні з нею, або нижче. Головна перевага полягає в тому, що сифон непомітний, але до нього є доступ. Мінус полягає в складності установки.           

В накладних умивальниках чаша просто встановлена на стільницю. Така сантехніка виглядає дуже стильно і сучасно, тому її часто обирають при ремонті в ванній кімнаті.  

Будь-яке з цих рішень завжди можна придбати на сайті компанії «Ромстал». Спеціалісти інтернет-магазину з радістю проконсультують кожного клієнта, допоможуть вибрати йому найбільш вдалий варіант сантехніки. 


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі