§ Parimatch Foundation – благодійний фонд допомоги дітям в Україні

 

Parimatch Foundation - команда професіоналів, яка з 2019 року допомагає дітям отримати доступ до спорту та фізичного розвитку. Благодійний фонд допомоги дітям співпрацює з десятком підприємств та організацій по всій країні.

Parimatch Foundation — міжнародний благодійний фонд

Parimatch Foundation — один із найбільших благодійних фондів в Україні на сьогодні, який доклав чимало зусиль, аби допомогти дітям у 4 країнах світу. До програми допомоги дітям включено спорт, інноваційну освіту та, найголовніше, добробут кожної опікуваної дитини, яких вже на сьогодні понад 1589. На кінець 2021 року в благодійний фонд допомоги дітям спрямовано понад 10 мільйонів гривень та ця цифра зростає з кожним днем.

Цінності благодійного фонду Parimatch Foundation

Parimatch Foundation — організація, яка має свої цінності та безупинно переслідує їх, допомагаючи дітям за наступними критеріями:

  • головний спосіб забезпечення фізичного здоров'я українців — розвитку спорту в країні;
  • в основі щасливої ​​та здорової нації, насамперед, стоїть здоров'я;
  • щоб кожна дитина могла розкрити свій справжній потенціал, дитині необхідно давати повний спектр можливостей і для вибору та реалізації себе в майбутньому;
  • три кити, на яких тримається успіх благодійного фонду — державний сектор, безпосередньо робота команди Parimatch Foundation та громадських організацій, які допомагають не лише знайти проблеми, а й вирішувати їх.

На сьогодні благодійний фонд Parimatch Foundation співпрацює з великою кількістю державних та комерційних організацій, які допомагають не лише у пошуку дітей, а й надання їм усієї необхідної допомоги. Так з компанією співпрацює платформа для курсів Prometheus, футбольний клуб Шахтар та його некомерційний фонд Shakhtar Social, хокейний клуб Донбас, український спортивний онлайн-банк Sportbank, українська федерація флорболу, ювенальна поліція, спортивний комітет України та багато інших державних та регіональних регуляторів у спортивному та громадському напрямах діяльності.<.p>

Робота Parimatch Foundation на тлі війни в Україні 2022 року

На тлі війни, яка почалася на території країни, фонд активно включився у допомогу постраждалих на території бойових дій. Команда Parimatch Foundation без зупинки шукає кошти та відкриває збори грошей для допомоги мирному населенню, які опинилися в гарячих точках і, як ніхто, потребують допомоги. Прямо на сайті parimatch.foundation у верхній частині екрана є кнопка “Допомога”, натиснувши на яку ви можете зробити свій внесок у допомогу постраждалим від військових дій.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі