§ Кращі казки англійською мовою для дітей

Вивчення англійської, зазвичай, починається з граматики, лексики, читання, письма, говоріння та аудіювання. В дорослому віці ми маємо терпіння сісти й розібратися в складній темі або вивчати ту частину мови, яка важлива, але достатньо нудна. Діти цього зробити не можуть, тому для них навчання будується за допомогою ігор. Читання казок — це один із дієвих інструментів. Але найкращий спосіб вивчення, це англійська для дітей онлайн у зручному для вас місці, навіть закордоном.

Як казки можуть допомогти у вивченні англійської?

Зазвичай, батьки з раннього віку читають казки на ніч, тому більшість з них дітям відомі. Це можна використати на користь вивчення мови, наприклад, знайти ту ж саму історію англійською. В такому разі, на початку, дитині легше буде зрозуміти про що йде мова.

Також казки стануть в нагоді для вивчення нових слів, які характеризують частини тіла, сім’ю, тварин, природу, почуття, одяг, дім та меблі. В них присутня велика кількість прикметників, наприклад:  cheerful, sad, kind, long, short, reliable, scary, small. 

Особливо в цьому можуть допомогти ілюстрації, які є до кожної казки. Розглядаючи картинку в книзі ви можете запитати дитину «Зведені сестри попелюшки злі чи добрі?», «Рапунцель весела чи сумна?». Також ви можете запропонувати розказати як англійською називаються зображені предмети, або ж хто на них зображений.

Щоб допомогти дитині вивчити лексику влаштуйте рольову гру, наприклад, ви зла мачуха, а дитина Білосніжка, таким чином ви можете читати казку діалогами. Якщо у дитини словникового запасу вистачає, то ви можете обрати одну казку, почати з якоїсь певної фрази, яку потрібно продовжити. Таким чином ви можете створити зовсім іншу історію. Цікавий формат навчання допоможе запам’ятовувати будову речення, нові фрази та як вони звучать рідною мовою та англійською.  

Класичні казки англійською

The Princess and the Pea

Це оповідання про принца, який мріяв одружитися зі справжньою принцесою, але ту саму він ніяк не знаходив, що дуже сумувало його. Одного разу, коли була сильна злива, до них завітала гостя. Коли король відчинив двері, то перед ним стояла дівчина. Вона попросила тимчасовий прихисток від дощу та розповіла, що вона принцеса. Королева не повірила, тому вирішила перевірити. Поки дівчина не бачила вона поклала горошину під матрац, тому що тільки справжня принцеса може помітити невеликий дискомфорт.

Rapunzel

6280a80a6c03b.jpeg

Ця історія про дуже гарну дівчинку, яку зла чаклунка полонила у високій вежі. В ній не було ні сходів, ні дверей, лише вікно. Коли чаклунка хотіла піднятися до Рапунцель, то просила спустити свої коси. Одного разу, поблизу проїжджав принц і почув прекрасний спів. Він часто заради цього навідувався в те місце, і в якийсь момент побачив яким чином відьма навідує дівчину. Він послідував її прикладу. Як тільки принц з Рапунцель побачили один одного, то відразу закохались.

The Frog Prince

6280a80a8b986.jpeg

Казка «Принц-жаба» починається з того, як принцеса впустила в колодязь улюблену золоту кульку, якою вона любила гратися. Її горювання почула жаба і згодилася допомогти за умови, що принцеса забере її до себе в замок і дозволить там жити. Вона погодилася на цю умову, але як тільки кулька знову опинилася в її руках угода стала недійсною. Коли настала вечеря в двері замку хтось постукав, виявилося, що це та ж сама жабка. Побачивши її принцеса не захотіла впускати, але король дізнавшись причину змусив виконати обіцянку.

Jack and the Beanstalk

6280a80a8b01c.jpeg

«Джек і бобове стебло» — це історія про хлопчика Джека, який продав корову за п’ять бобів незнайомому чоловіку. Коли він прийшов додому і повідомив про це, його мама дуже розізлилася, викинула боби у вікно, адже корова була єдиним доходом у сім’ї. За ніч боби проросли аж до неба. Побачивши це, довго не думаючи, Джек піднявся ними до неба. Виявилося, що там живуть велетні.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі