§ Чим відрізняються сумки для ноутбука бізнес-класу від Samsonite?


 

Офіс, будинок, парк, ресторан, аеропорт, салон літака, купе поїзда, кафе на заправці та шезлонг біля басейну — ноутбук потрібен завжди та скрізь. Мобільний комп’ютер вимагає дбайливого ставлення та спеціального багажу. Придбати такий можна тут, на сайті представлені актуальні моделі відомого американського бренду тревел-аксесуарів Samsonite. Продукція з бізнес-колекцій має певні переваги та особливості.

Єдина стилістика виробів Samsonite

Кожна серія бренду розроблена в єдиному стильовому рішенні: палітра кольорів, оздоблення, фурнітура, навмисна брутальність або жіночність безпомилково виділяють кожен предмет колекції на тлі інших моделей.

У бізнес-серіях Samsonite всі елементи гармонують та доповнюють один одного. Для максимального комфорту бізнесменів, що подорожують, автори бренду передбачили кілька розмірів валіз на колесах, сумки для ноутбука на довгому ремені, рюкзаки-візки, мобільні офіси на колесах, портпледи та б’юті-кейси.

Культові бізнес-колекції Samsonite, в яких є сумки для ноутбука:

  • брутальна PRO-DXL 5;
  • ергономічна SPECTROLITE 2.0;
  • практична CITYVIBE 2.0;
  • респектабельна SENZIL;
  • невагома SAFTON;
  • елегантна KARISSA BIZ.

Класична чорно-сіра ахроматична гама розширена трендовими відтінками темно-синього, шоколадного, бежевого, бордового, рожевого кольорів.

Продумана ергономіка простору

Кожна деталь сумки функціональна: розподіляє вагу, підтримує рівновагу електронних гаджетів, знижує тряску під час руху. Моделі мають десятки відділень на блискавках, розширювачі, об’ємні зовнішні кишені.

Більшість виробів є компактним мобільним офісом, який має:

  • відсіки для документів формату А4;
  • приховані відділення для цінних документів, грошей і флешок;
  • міні-відсіки для ручок, смартфонів, повербанків;
  • спеціальні відділення для зарядних пристроїв, ланчбоксів та пляшок з водою.

Бізнес-моделі від Samsonite виконані з якісної надлегкої синтетики та екошкіри: не линяють, не деформуються, міцні, надійно захищають гаджети від дощу. Перед випуском нової серії кожна модель проходить випробування: ручки намагаються відірвати, замки зламати. В масове виробництво виходять найкращі вироби.

Сучасні сумки для ноутбука мають USB-порт та Power Bank для максимальної автономності та функціональності багажу. Колекції Samsonite вибирають бізнес-тренери, фінансисти, юристи, селебриті, блогери, журналісти, фахівці IT-сфери та менеджери вищої ланки.
 


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі