§ ТОП-5 суконь, які мають бути в гардеробі кожної жінки

Скільки суконь має бути у справжньої жінки? Відповіді на це питання не існує. Але зараз ми розглянемо 5 моделей, які мають бути у кожної представниці прекрасної статі.

 

Повсякденна модель

Сукня-трапеція вільного крою стане чудовим базовим вбранням. Якщо потрібна універсальна модель, вибирайте однотонні варіанти, урізноманітнити які можна буде за допомогою аксесуарів та взуття. Щоб купити сукні різних фасонів, достатньо зайти в інтернет-магазин MoDiva та підібрати якісний і стильний одяг.

Класична чорна сукня

Ця річ із категорії must have. Вона не тільки зробить свою володарку стрункішою, а й допоможе створювати різні образи — треба лише правильно обіграти вбрання.

Сукня А-силуету

У таких моделях поєднуються витонченість та лаконічність. Вони чудово підходять:

  • дівчатам високого зросту;
  • з недостатньо вираженою талією;
  • володаркам широких стегон;
  • вагітним.

Влітку актуальні моделі з коротким рукавом, а взимку — з довгим. Також можна комбінувати одяг цього фасону з водолазками, створюючи у такий спосіб стильні та різноманітні образи.

Вечірній наряд

Навіть якщо віддаєте перевагу тихому розміреному життю, все одно вечірня сукня має бути у вашому гардеробі. Адже тільки в ній вдасться відчути себе справжньою королевою. А привід завжди знайдеться, адже можна просто піти з коханим у ресторан.

Коктейльне вбрання

Якщо вечірній наряд більш вимогливий та підходить під особливі випадки, то коктейльне вбрання точно знайдете куди одягнути. Такі речі менш офіційні та відмінно підходять для походу в театр, кіно, на виставку або звану вечерю.

Привабливий і сексуальний одяг повинен бути в гардеробі кожної жінки, навіть попри те що в сучасній моді переважають більш комфортні речі, такі як спортивні костюми, джинси й т.д. Все ж тільки сукні надають впевненості та дозволяють відчути себе більш жіночною, елегантною та сексуальною. Тому не чекайте на якийсь особливий привід — придбайте собі нову річ вже сьогодні.
 


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі