§ Чому постачальники держзакупівель обирають SmartTender

 

Реконструкції лікарні, кисневі балони, продукти, текстиль, прибирання приміщень, ремонт доріг, транспортне обслуговування — перелік товарів та послуг, що закуповуються за бюджетні кошти у просторі Prozorro нескінченний. 

Прозорі державні закупівлі – це гарантоване замовлення, оптимальне бізнес-планування та високий прибуток вашої компанії. Конкуренція на електронних аукціонах є жорсткою. SmartTender допомагає своїм клієнтам успішно перемагати на тендерах.

 

 

Простий адаптивний інтерфейс

Електронний майданчик створив максимально зрозумілий інтерфейс для своїх клієнтів. Система масштабується разом із постачальником, допомагає відстежувати актуальні закупівлі, аналізувати дані за замовником та конкурентами, вносити коригування в заявку. Мінімалістичний дизайн не відволікає від процесу оцінки предмету закупівлі та участі у торгах.

SmartTender має 4-й, найвищий рівень акредитації в системі Prozorro, відкриває своїм клієнтам допуск до всіх видів держзакупівель, забезпечує повне юридичне сполучення клієнта з моменту акредитації в системі до повідомлення про успішне завершення контракту.

Персональні рішення кожному клієнту

Ви самі налаштовуєте систему оповіщення про держзакупівлі: відзначаєте цікаві для вашої компанії товари, роботи та послуги, ціну закупівель, регіон, замовників. Повідомлення про новий тендер ви отримаєте у зручній формі – на електронну пошту, у месенджер, за допомогою Telegram-бота.

Електронний майданчик готує для замовників індивідуальні звіти та аналітику ймовірних конкурентів. Кожен клієнт має персонального менеджера. Майданчик допоможе отримати банківську гарантію, підписати документи КЕП, оперативно отримати довідку про несудимість

Ефективне навчання

Успіх участі компанії у тендері залежить від знання актуального законодавства, вимог до обігу тендерної документації, навичок участі у торгах на зниження цін. Академія SmartTender – це комплекс рішень для підвищення професійного рівня осіб, відповідальних за участь вашої компанії у тендері:

  • ілюстровані інструкції постачальникам;
  • вебінари за участю експертів у сфері держзакупівель;
  • огляди новацій законодавства;
  • практичні рекомендації учасникам торгів;
  • демо-версії різних видів тендерів.

Ви швидко розберетеся, чим відрізняються відкриті торги англійською мовою від допорогових закупівель, в якому разі є сенс пройти кваліфікацію та виставити свій товар на Prozorro Market.
 


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі