§ Матч 3-го раунду Кубка України «Волинь» - «Маріуполь»: експерти визначили фаворита

22 вересня у Луцьку ФК «Волинь» на своєму полі зустрічатиме команду з Маріуполя

 

У середу, 22 вересня, підопічні Альберта Шахова  у матчі Кубка України приймуть команду з УПЛ – ФК «Маріуполь». Гра відбудеться у Луцьку на стадіоні «Авангард».

Раніше команди чотири рази зустрічалися в рамках Чемпіонату України та один раз зіграли товариський матч. На рахунку «Волині» - три перемоги, одна поразка та одна нічия. Тож підопічні Альберта Шахова мають всі шанси повторити неодноразовий успіх. 

Луцька команда наразі перебуває в хорошій формі. За рахунок нещодавніх змін у складі команда помітно додала у грі. «Волинь» двічі поспіль тріумфувала у восьмому та дев’ятому турі Першої ліги. Наразі команда набрала 13 очок та займає шосте місце в таблиці.

«Маріуполь» в останньому матчі зазнав розгромної поразки від донецького «Шахтаря». Команда Остапа Маркевича пропустила п’ять голів. На її рахунку всього чотири зароблених балів. Займають маріупольці передостаннє, п’ятнадцяте місце в таблиці УПЛ.  

З огляду на останні події, експерти вважають, що саме господарі поля мають більше шансів на перемогу в майбутньому матчі.    

Ще один кубковий поєдинок відбудеться у Харкові. На домашньому полі «Металіст» зіграє з чернігівською «Десною». Як повідомляє джерело, саме господарі мають всі шанси не тільки здобути перемогу у матчі, але й підвищити клас за результатами поточного сезону.
 


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі