§ В заключному матчі 9-го туру чемпіонату України підопічні Альберта Шахова здолали суперника

ФК «Волинь» в домашньому поєдинку обіграв «ВПК-Агро» з рахунком 1:0

 

Матч дев’ятого туру Першої ліги став переможним для команди Альберта Шахова. «Волинь» виступила в тому ж складі, який приніс перемогу в матчі проти «Олімпіка». Що ж до гостей, то їм довелося замінити півзахисника Сергія Косовського. Гравець отримав пошкодження на передматчевій розминці, то ж його місце на полі зайняв грузинський півзахисник Лука Коберідзе.
 
На старті поєдинку добре себе проявили гості з Магдалинівки. Вони створили декілька небезпечних моментів та тримали в напрузі оборону волинян. Однак перший і єдиний гол вдалося забити саме господарям поля. Пробити ворота суперників вдалося нападаючому луцької команди Богдану Кобзару.
 
У другому таймі більш активними знову ж таки були господарі. Загалом команди обмінялися непоганими, однак нереалізованими моментами для взяття воріт. В результаті - рахунок матчу 1:0. Це друга поспіль перемога луцької команди. Таке досягнення у підопічних Альберта Шахова вперше.
 
Через перенесення матчу проти «Краматорська», на «Волинь» чекає серія із трьох поспіль домашніх поєдинків. Наступний матч команда зіграє уже в середу, 22 вересня. В рамках Кубка України волиняни в Луцьку зустрічатимуть суперників з «Маріуполя». З анонсами та прогнозами експертів на майбутні матчі знайомтеся на сайті Метарейтинг.
 


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі