§ Альберт Шахов прокоментував виїзну перемогу «Волині»

В матчі 8-го туру Чемпіонату України луцька команда обіграла «Олімпік»

 

В звітному матчі 8-го туру волинянам була конче потрібна перемога. Саме тому наставник команди з перших хвилин випустив на поле свою «козирну» трійку - Івана Цюпу, Сіаваша Хагназарі та Олександра Кучеренка.

Націленість на перемогу дала свій результат - вже на 10-й хвилині Богдан Кобзар, за влучної передачі м’яча Хагназарі та Олександра Климця, забив перший гол. Закріпити перевагу зумів Сіаваш вже за дві хвилини. 

«Хочу в черговий раз подякувати своїм хлопцям. Виклалися навіть не на 100, а на 200%», - прокоментував успіх луцької команди тренер. 

«У нас сьогодні вийшли три нових футболіста, які підсилили склад. Десь не вистачає якоїсь зіграності в якихось певних моментах, будемо працювати. Я думаю все у нас вийде», - додав наставник «Волині». 

Ближче до середини першого тайму активну гру почали демонструвати і гравці «Олімпіка». На 20-ій хвилині донеччанин Іван Білий зумів реалізувати пенальті. Господарі навіть могли зрівняти рахунок, однак удар Артема Цурупіна був неточним. 

У другому таймі протистояння було не менш активним, але фінальний свисток зафіксував рахунок 1:2 на користь гостей з Луцька. Слід відзначити, що коефіцієнти в лініях букмекерів, в тому числі 1xBet kz свідчили про те, що фаворитом поєдинку являється донецька команда. Однак гості зуміли здивувати. 

«Забивши два голи, ми не зупинились, хотіли забити і третій, і четвертий гол. Однак команда «Олімпіка» добре оборонялася, добре діяла в атаці і напрягала наших захисників. Але знову ж, ми не зупинились, не пішли в глуху оборону, старались зіграти на зустрічних курсах. Я вважаю, гра вийшла для глядачів видовищною, а для тренерів валідольною», - відмітив гру обох команд Альберт Шахов.
 


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі