§ У Луцьку стартував передсезонний турнір команд Вищої ліги

Баскетбольний турнір пам’яті Олексія Веремійчика триватиме три дні - з 10 по 12 вересня

 

У Луцьку 10 вересня стартував передсезонний турнір команд Вищої ліги – Меморіал Олексія Веремійчика.

У змаганнях беруть участь чотири команди, три з яких являються учасниками чемпіонату України в Вищій лізі. Одна з команд - фіналіст минулого сезону «Рівне», а також БК «СумДУ» та господарі зі «Старого Луцька». Ще один учасник – представник Молодіжної ліги ВНУ-КДЮСШ-1 з Луцька. Змагання проходять в місцевому СК ВНУ.

Нагадаємо, напередодні «Старий Луцьк» провів передсезонну пресконференцію, на якій керівництво клубу поділилося планами на прийдешній сезон та провело презентацію новачків.

Серед новоприбулих гравців команди були Ілля Заєць, Євген Коровяков та Микола Полюляк. Хоч всі баскетболісти добре знайомі вболівальникам, однак саме прихід Євгена Коровякова радує найбільше. Він являється найрезультативнішим гравцем Вищої ліги за весь час. Наразі на його рахунку 4285 очок у 316-ти поєдинках.

До «Старого Луцьку» Євген перейшов із БК «Рівне». У складі попередньої команди він виступав протягом трьох сезонів. В минулому розіграші Вищої ліги Коровяков зіграв за «Рівне» 39 поєдинків та заробив 537 очок.

Чи відобразиться посилення складу команду на її положенні в таблиці в новому сезоні, дізнаємося зовсім скоро. Ознайомитися зі ставками та котируваннями на баскетбольні матчі Вищої ліги України та інші цікаві події в світі спорту пропонує БК Парі Матч, рейтинг якої опублікований на сайті Vseprosport.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі