§ «Волинь» повернула свого колишнього гравця і посилилася екс-захисником «Інгульця»

Луцька команда отримала підкріплення в особі двох досвідчених футболістів

 

Центральний захисник Олександр Кучеренко та лівий захисник Іван Цюпа посили склад ФК «Волині». З футболістами, які поповнили ряди луцької команди керівництво клубу вже підписало контракти до кінця поточного сезону.

28-річний Іван Цюпа - вихованець академії донецького «Шахтаря». У «Волинь» він перейшов влітку 2018 року з «Зірки» із Кропивницька, встигнувши перед цим пограти також за команду «Маріуполя». За «Хрестоносців» захисник відіграв 78 матчів, в яких відзначився чотирма голами. 

29-річний Олександр Кучеренко попередні чотири сезони відіграв за петровський «Інгулець». В його активі 48 матчів та 3 голи. До цього в його професійній кар'єрі були краматорський «Авангард» і «Зірка».

Нагадаємо, ФК «Волинь» після шести турів чемпіонату Першої ліги займає 8-е місце. В активі команди сім очок: чотири нічиї, одна перемога та одна поразка. 6 вересня команда Альберта Шахова зіграє в Києві з «Оболонню». Наразі суперник, на чолі якого стоїть Валерій Іващенко, випереджає волинян на 1 бал та знаходиться на позицію вище в таблиці Першої ліги.

Ознайомитися з прогнозами на майбутні матчі та актуальними новинами зі світу спорту вболівальники зможуть на порталі Metaratings.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі