§ Мазяр підписав чергового співвітчизника

Український захисник Віталій Приндета став гравцем казахської команди «Акжайик»

 

Захисник луцької «Волині» посилив склад команди Володимира Мазяра. Про це повідомляється на сайті Metaratings

28-річний гравець центру оборони має непоганий бекграунд: 70 матчів він провів за «Волинь» в УПЛ. У складі команди грав протягом 2008-2015 років. Потім два роки виступав за грецький «Платаніас», а пізніше перейшов до «Ламії», відіграв сезон в дивізіон за «СКА-Хабаровськ». Один матч Віталій зіграв за чернігівську «Десну». Та ще й понад 50 матчів за юнацькі та молодіжну збірну своєї країни. 

З січня 2020 року футболіст виступав за «Волинь». У складі команди провів 22 матчі та відзначився одним голом. Однак з початку 2021 року Приндета знаходився без клубу і не мав ігрової практики. Проте, тренерський штаб уральців ця обставина ніяк не збентежила і високорослий захисник повинен прибути в розташування свого нового клубу - «Акжайик». 

Казахська команда, наставником якої являється українець, займає 5-е місце в чемпіонаті Казахстану. В активі команди 28 очок за результатами 19 матчів. В останньому поєдинку команда уступила ФК «Актобе» з рахунком 2:1. В наступному турі «Акжайик» зіграє з одним із грандів - клубом «Астана». Побажаємо нашому співвітчизнику успіхів


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі