§ «Волинь» зазнала поразки в матчі 6 туру Першої ліги Чемпіонату України

З рахунком 3:0 на користь гостей з Харкова закінчилась домашня зустріч для волинян

 

У Луцьку відбувся матч Першої ліги між «Волинню» та харківським «Металістом». У першому таймі глядачі голів не побачили. Однак гості на правах фаворита володіли територіальною перевагою. В середині першого тайму волиняни перехопили ініціативу і створили декілька гольових моментів, але реалізувати їх не змогли.

Вже в другому відрізку матча активність команд вийшла на новий рівень. Однак господарі з вигідних позицій пробивали неточно. Тож у підсумку харківська команда здобула другу перемогу поспіль. Матч закінчився з рахунком 3:0. Голами відзначилися Юрій Романюк, Євген Банада та Матеус Пейшото. 

У перших шести турах чемпіонату «Металіст» набрав 18 очок й посідає перше місце в таблиці. 1 вересня команда зіграє в рамках 3-го попереднього етапу Кубка України з дніпропетровським «Скоруком».

Для «Волині» ж поразка стала першою в новому сезоні чемпіонату. Нині в активі команди 7 очок, в таблиці Першої ліги «Волинь» займає 8 місце. 

Наступні матчі підопічні Альберта Шахова зіграють вже на виїзді. Першою стане зустріч у Львові, де в рамках Кубка України на «Волинь» чекатимуть львівські «Карпати». 

З актуальними спортивними новинами України та прогнозами експертів на матчі знайомтесь на сайті meta-ratings.com.ua.

 


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі