§ Матч «Нива-В» - «Волинь»: команду Луцька чекає нелегка кубкова битва

Сьогодні, 18 серпня, в Вінниці відбудеться поєдинок 1-го раунду в рамках Кубку України між командами «Нива-В» та «Волинь»

 

Цього тижня на «Волинь» чекають два виїзних матчі. Один з них відбудеться на Центральному міському стадіоні в Вінниці, а інший в Івано-Франківську. 

В минулому році команда «Ниви-В» пасла задніх у Другій лізі. Однак зміни, які відбулися в клубі, позитивно відобразились на успіхах вінничан. Підопічним Володимира Циткіна вдалося суттєво піднятися у таблиці в порівнянні з минулим сезоном. Та й в поточному коллектив тільки раз поступився «Епіцентру» з мінімальним рахунком. Наразі команда у трьох поєдинках заробила сім очок.

Головні надії в атаці сьогоднішній суперник «Волині» покладає на свого президента - Артура Загорулько. Він єдиний в нинішньому сезоні забив більше одного голу. Також склад вінничан посилюють нападник Антон Брижчук та півзахисник Костянтин Граматік.   

Що стосується волинян, то команда намагатиметься продемонструвати свої найкращі якості. В останньому матчі підопічні Альберта Шахова грали з непростим суперником. Однак команда зуміла врятувати нічию. Єдиний гол за волинян забив Максим Войтіховський. Наразі в активі «Волині» 6 очок за результатами 4 матчів. Команда займає 5 місце в таблиці Першої ліги.

Щодо прогнозів на матч, то експертам важко виділити явного фаворита. В останніх п’яти матчах «Нива-В» тричі обіграла суперників, одного разу зіграла внічию та ще раз зазнала поразки. Команда «Волині» виграла один поєдинок, тричі зіграла внічию та одного разу поступилася.  

Націленість команд на атаку дає підстави вважати, що тотал матчу буде більше двох голів. В лінії БК «1Він» на перемогу вінничан встановлений коефіцієнт 3.25, а на тріумф волинян - 2.07. Слідкувати за змінами котирувань зі смартфонів вболівальники зможуть, завантаживши 1Він додаток.   


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі