§ Оновленій «Волині» буде важко розраховувати на підвищення в класі

Луцький футбольний клуб «Волинь» готується до дуже непростого нового сезону в Першій лізі.

Команда не зуміла виконати поставлені перед нею завдання у минулому сезоні, посівши лише сьому сходинку в підсумковій турнірній таблиці Першої ліги. І схоже, що в новій кампанії керівництво вже не буде таким вимогливим у ставленні до колективу, адже й саме воно не надто старається підсилити його перед важким чемпіонатом.

Напроти – «Волинь» вже залишив колишній головний тренер Василь Сачко, на зміну якому прийшов багаторічний керманич молодіжної команди «Хрестоносців» Альберт Шахов. Також пішло багато помітних гравців основи – Сімінін, Приймак, Чачуа, Шарпар, Хагназарі та Оринчак, а також Нкололо та Коломоєць.

Такі втрати волинян призвели до того, що низка експертів навіть додала команду до власного списку борців за виживання в другому за силою футбольному дивізіоні країни. Але, на думку беттинг-експертів, все не так вже й погано – просто «Хрестоносці» стануть середняками Першої ліги, і на такі думки наштовхують котирування від відомої компанії Melbet, яка завжди пропонує клієнтам широкий вибір об’єктів для парі на український футбол. Наразі для тих, кого цікавить ставка через Android в Melbet саме на вихід «Волині» до Прем’єр-ліги за підсумками нового сезону, варто зазначити, що шанси аналітиками оцінені приблизно у 18%, що є не досить впевненим показником.

 

 

Можливо трохи більше емоцій фанатам луцького колективу додасть виступ команди в Кубку України, але й тут, якщо проаналізувати котирування, на гучний успіх розраховувати «Волині» не варто. Зокрема, експерти ще однієї авторитетної беттинг-компанії Леон бачать «Хрестоносців» максимум у 1/8 фіналу кубкового турніру. І якщо використати робоче посилання на Леон, знайшовши там відповідну лінію на матчі цього змагання, то можна переконатися, що шанси «Волині» увійти до списку 16-ти кращих учасників, дорівнюють приблизно 35%.

Варто нагадати, що минулого сезону «Волинь» зуміла набрати в чемпіонаті Першої ліги 46 очок у 30-ти поєдинках. А у кубку країни команда з Луцька спіткнулася на першому ж супернику – «Прикарпатті» з Івано-Франківська, якому «Хрестоносці» програли вдома з рахунком 0:1.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі