§ Як вибрати кращого особистого гінеколога

Female OB GYN in Miami | Dr. Susan Fox OBGYN Near Me Miami

 

Непросто вибрати компетентного фахівця, здатного довгі роки контролювати стан жіночого здоров'я, швидко діагностувати причину проблеми, призначити ефективне лікування зі збереженням репродуктивної функції. Сучасна гінекологія в Києві на базі мережі клінік Оксфорд Медікал допомагає жінкам будь-якого віку зберегти здоров'я.

Високотехнологічні методи діагностики гінекологічних проблем в Оксфорд Медікал

Звичайний огляд лікаря в сучасній клініці доповнюється низкою профілактичних досліджень для виявлення ознак захворювання на ранній стадії. У клініці Оксфорд Медікал використовують сучасне обладнання та нетравматичні методики. Лікарі швидко виявляють осередок захворювання, встановлюють точний діагноз, в окремих випадках відразу проводять експрес-лікування.

Кольпоскопія. Ретельне дослідження стану слизової та виявлення новоутворень за допомогою мікроскопа. Під час процедури гінеколог може відразу провести необхідні тести та біопсію для поглибленого аналізу.

Ехогістеросальпінгографія. УЗД дослідження з контрастом для оцінки прохідності маткових труб. Проблема непрохідності — причина 40% безпліддя жінок.

Гістероскопія. Надделікатне дослідження матки. Лікар оцінює стан на моніторі, ді міліметра локалізує уражені ділянки. В ході процедури гінеколог може одразу провести лікування: розсікає спайки, видаляє поліпи, міоматозні вузли та сторонні предмети.

Цистоскопія. Нетравматичне дослідження міхура на ендоскопічному апараті нового покоління. Гінеколог одночасно проводить дослідження, зупиняє кровотечу, звільняє від закупорки міхурові протоки, видаляє новоутворення та вводить ліки.

Ефективне лікування гінекологічних захворювань

Лікарі клініки Оксфорд Медікал використовують сучасні методики лікування та профілактики жіночих хвороб:

 

Гінеколог підбирає ефективну контрацепцію, веде вагітність, контролює ефективність лікування. Переважно використовуються терапевтичні методики. Виключно за показаннями в клініці на

  • дисфункція яєчників, кісти, гіперплазія;
  • аднексит, ендометріоз, видалення кондилом;
  • вакцинація від ВПЛ;
  • лікування запалень та захворювань, що передаються статевим шляхом.

сучасному обладнанні проводять лазерні і класичні операції по лікуванню шийки матки, видаленню новоутворень. Популярний напрямок — естетична гінекологія.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі