§ Модульні стінки для вітальні: чому спеціалісти «Дубок» радять цей варіант

Стиль та функціонал організованого житлового простору багато в чому визначають правильно підібрані меблі. Сьогодні багато людей вважають стінки у вітальні пережитком минулого і шукають для своїх кімнат інші системи зберігання.

Стиль та функціонал організованого житлового простору багато в чому визначають правильно підібрані меблі. Сьогодні багато людей вважають стінки у вітальні пережитком минулого і шукають для своїх кімнат інші системи зберігання. Однак списувати з рахунків такі меблі не варто. Сучасні модульні стінки здатні зробити кожну вітальню затишною, красивою та максимально красивою для господарів. Головне, відмічають працівники компанії Dybok, — правильно підібрати «свій» варіант.

Які особливості конструкцій модульних стінок визначають їх популярність

Раніше, коли потрібно було купити меблі для вітальні, враховували насамперед габарити приміщення. Їх розмір був чітко визначеним, змінити послідовність секцій можливості не було. В теперішній час кожен може розробляти не тільки інтер'єрні рішення кімнати, але й конструкцію гарнітура на свій смак. Сучасні модульні стінки для вітальні — це набір секцій, кожна з яких має своє призначення. Це можуть бути шафи, тумби, комоди, полички різної конфігурації та ін. Є також варіанти з вбудованим баром, освітленням.

Головні відмінності модульних стінок:

  1. Можливість розташовувати модулі на свій розсуд. Такі меблі збираються як конструктор. Секції можна міняти місцями. Це дозволяє створити композицію, яка найбільше підійде у вашу вітальню. Через деякий час можна змінити послідовність модулів, а значить, і зовнішній вигляд меблів. Це ідеальне рішення для людей, які не люблять одноманітності.
  2. Кількість елементів стінки. Тут немає обмежень в конкретному наборі секцій. Можна придбати різні модулі в будь-якій кількості. Деколи стінку розділять на частини та розставляють предмети меблів вздовж протилежних стін або в іншій кімнаті.
  3. Економія простору. Можна раціонально використати площу кімнати, продумавши, як будуть розміщатися секції. Такі характеристики модульних варіантів визначають їх затребуваність для облаштування навіть невеликих кімнат.

Враховуючи всі переваги модульних стінок, можна зробити висновок, що вони є кращим варіантом для квартир різних площ та планування.

Рекомендації професіоналів по вибору модульної стінки

Асортимент модульних меблів великий. Різні стилі, кольори та способи оформлення дають можливість підшукати гарнітур для будь-якого інтер'єру. Це і завжди популярна класика, і строгий мінімалізм, і оригінальний модерн. У виробництві використовуються також різноманітні матеріали, які відрізняються своїми характеристиками і ціною. Тому при виборі необхідно виходити зі своїх потреб, бажань та можливостей.

Якщо плануєте створити бібліотеку, у вашій стінці повинні бути передбачені книжкові полиці та шафи. Коли є бажання поставити в неї дорогий посуд, варто вибрати секції зі скляними дверцятами. Для зберігання одягу потрібна платтяна шафа. Коли комплект призначається для середньої чи малої кімнати, треба скомбінувати тільки найпотрібніші модулі. Якщо з часом виникне необхідність забезпечити додаткове місце для зберігання речей, можна докупити кілька модулів.

Для малих приміщень варто вибрати світлі меблі, які візуально розширять кімнату. В цьому випадку також підійдуть кутові моделі, котрі дозволяють зекономити простір. Якщо ж приміщення велике, зупинитися можна на темних варіантах. Важливо, щоби стінка була виконана в одній колірній гамі з іншими предметами інтер’єру.

Якщо важко самостійно зорієнтуватися в великому асортименті, спеціалісти «Дубок» завжди готові допомогти зробити оптимальний вибір.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі