§ Як працюють цифрові журнали*

У світі онлайнових журналів lifestyle з'явилося нове інтелектуальне видання eventukraine. Кожен його розділ представляє собою калейдоскоп подієвих анонсів, вражаючих інтерв'ю, мотивуючих статей й корисних лайфхаків. Сміливе використання типографіки, ілюстрацій і фотографії збільшує візуальне задоволення, що доставляє перегляд веб-журналу.

Нове lifestyle-видання – це вічний двигун і мотиватор, який ставить під сумнів усе, крім інтелекту своїх читачів. Орієнтований на інтереси енергійних міських жителів, він стане вашим GPS в океані ідей, згенерованих відомими та поважними персонами. На його онлайнових сторінках ви знайдете інформацію про успіх у бізнесі, особистих й соціальних питаннях. Ви будете першими дізнаватися про досягнення в сфері IT, здоров'я, моди і краси; музичні, кінематографічні, театральні та спортивні новини.

Як веб-журнал працює для вас

Цифрові видання кожним своїм сантиметром повторюють друковані версії, які ви любите і раз на тиждень або місяць купуєте у кіосках. Вони відкривають доступ до таких самих захоплюючих статей, інтерв'ю, оглядів, фотографій і багато чого іншого – одним натисканням кнопки. Це безкоштовна цифрова бібліотека, до якої можна занурюватися в будь-якому місці і часі, та користуватися численними перевагами.

Легкість читання

Електронні журнали створюються в PDF форматі, який легко читається на екрані комп'ютера, смартфона або планшета. Сторінки перегораються, не мнуться, перетягуються й збільшуються дотиком пальців.

Швидке завантаження

Цифрові журнали миттєво завантажуються при підключенні до інтернету. Останній випуск видання стає доступним передплатникам відразу після виходу у світ.

Екологічність

Веб-журнали екологічні за своєю суттю – природний вибір для захисників навколишнього середовища. Веб-публікації не вимагають упаковки, переробки та поштових витрат. Підписка на інтернет-видання дозволяє читати улюблені статті в безпеці, без вкладу у вирубку лісів.

Ліки від нудьги

Онлайнові журнали, не збільшують вагу сумок і дозволяють з користю проводити час в автомобільній пробці, літаку, поїзді або в черзі під кабінетом лікаря.

Хочете, щоб «весь світ був у вашій кишені»? Підписуйтеся та читайте захоплюючі історії про здоров'я, красу, моду, спорт, подорожі й ресторани разом з онлайновим lifestyle-виданням Event Ukraine!


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі