§ Передноворічне свято для дітей з інвалідністю

Дякуючи дитячому комплексу «Смугастий носоріг» у діток з діагнозом ДЦП, членів громадської організації «Ресурсний центр «Кольорова капустинка», 12 грудня 2018 року у розважальному центрі «Промінь» відбулося грандіозне передноворічне святкування.

До діток у гості завітав справній Світлячок, помічник Санти. В цей день він погодився допомогти Святому Миколаю позбирати всі-всі дитячі побажання і передати йому особисто! Дітки загадували свої мрії і клали їх в чудо-чашечку з гарячим шоколадом, а для певності засипали ще й чарівними блискітками. Власноруч розмальовували Різдвяне печиво і таким чином у сірі будні додавали якомога більше фарб! Дитячим комплексом було підготовлено багато конкурсів, спеціально підібраних, щоб наші дітки могли активно брати участь.

Кульмінацією заходу було Шоу мильних бульбашок від Юлії Стасюк! Діти як і, в принципі, батьки були в захваті від динамічного, яскравого шоу. Кожен з капустенят, закріпив здійснення своєї мрії, побувавши у мильній бульбашці, яка, за словами Юлії, має чарівні властивості!

А на завершення від розважального центру «Промінь» подарували нашим діткам набори творчості, а від ГО «Кольорова капустинка» солодкі подаруночки.

За словами Іванни Сохи, голови правління ГО «Кольорова капустинка» такі заходи спрямовані додати радості і розважити діток з порушеннями опорно-рухового апарату, які щодень стикаються з тяжкою працею на реабілітаційних заняттях. І вона дуже вдячна, що місто і розваальні заклади не залишаються осторонь, а й активно беруть участь в таких заходах, та ще й виявляють ініціативу. Особливу вдячність ГО «Кольорова капустинка» висловулює Марії Мєкшенковій, за професіоналізм в організації свята і чуйне серце.

Батьки і діти в захваті від свята. Дуже багато позитивних відгуків. Ірина, мама Марка, висловилася з вдячністю: «І ми дякуємо!!! Свято на високому рівні, приємно що потроху і для наших дітей розважальні агенції вчаться влаштовувати свята. Організація, атмосфера була просто казкова! Ще раз дякуууємо!!!»

Організатори свята: Дитячий комплекс «Смугастий носоріг» та ГО «Ресурсний центр «Кольорова капустинка».

Свято відбудеться за сприяння:

  • Дитячого комплексу «Смугастий носоріг»;
  • Розважального центру «Промінь»;
  • Шоу мильних бульбашок Юлії Стасюк.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі