§ Як зробити бізнес на власній квартирі

Буває так, що є зайве житло, тобто вільна квартира, в якій ніхто не живе. Навіщо квартирі стояти мертвим вантажем, до того ж вона не просто простоює, а доводиться її утримувати, платити комунальні, але ж можна змусити її приносити вам дохід і працювати на вас. Якщо у вас немає необхідності її продавати, тоді можна здавати в оренду - подобову або довгострокову. Довгострокова оренда - це мінімум праці і непоганий додатковий дохід в ваш бюджет. Подобова ж передбачає витрати як фінансів, так і часу і праці, але дохід може бути пристойним - більшим, ніж при довгостроковій.
 

Заробляємо гроші

 

Якщо вибрали довгострокову оренду, то тут все просто і зрозуміло - знайшли клієнтів, здали і тільки раз в місяць приходьте за грошима. А ось, якщо ваш вибір подобова оренда, то тут вже безліч нюансів. Щоб успішно вести свій “подобовий бізнес”, потрібно дотримуватися деяких правил.

 

Правило №1

Квартира повинна бути в повному порядку. Ніхто не захоче знімати житло, навіть на один день, якщо вона в поганому стані, брудна і неохайна. Так що потрібно, щоб квартира була приємною, акуратною, чистою і затишною. Якщо квартира потребує ремонту, то для подобової оренди обов'язково потрібно його зробити, хоча б косметичний.

 

Правило №2

Квартира повинна бути мебльована, обладнана побутовою технікою та всім необхідним для комфортного проживання. Повинні бути спальні місця, шафа, кухонні меблі, стільці, стіл, крісла, телевізор, пральна машина, плита, мікрохвильова піч, чайник, посуд, кухонні прилади, постільна білизна, рушники, фен, праска і інші необхідні речі. Чим вище рівень квартири, тим більше зручностей необхідно надавати клієнтам.

 

Правило №3

Потрібно правильно встановити ціну. Завищена ціна зовсім не означає, що у вас буде хороший дохід, а означає, що у вас не буде клієнтів і відповідно не буде і прибутку. Простої означають, що ви щось не так робите - або квартира не дуже приваблива, або ціна висока, або недостатньо реклами, або ж ваш регіон має свої особливості, наприклад, сезонність.

 

Правило №4

Після того, як квартира вже підготовлена ​​до зустрічі гостей, потрібно приступати до великої рекламної кампанії. Чим краще реклама, тим більше клієнтів. Без реклами вести успішний подобовий бізнес неможливо. Клієнти з усіх куточків повинні якимось чином дізнатися про вашу пропозицію.

 

Проводимо успішну рекламну кампанію

 

Реклама в цій справі потрібна. Зараз основним джерелом інформації є Інтернет, тому основна частина зацікавленої аудиторії знаходиться саме тут. Для того, щоб донести інформацію до потенційного орендаря, потрібен спеціалізований сайт, такий як Vlasne.ua, який давно і успішно працює в цій сфері. На сайті багато зручностей для того, щоб ефективно рекламувати свій бізнес. Є багато зручних послуг. Портал пропонує безпечне бронювання, яке може вберегти від неприємностей обидві сторони, власників і туристів.

 

Власники квартир можуть розраховувати на знижки, оскільки Vlasne.ua пропонує програму лояльності. На сайті можна безпосередньо спілкуватися з клієнтами. Зручно, що не потрібно постійно стежити за замовленнями на сайті і чекати повідомлень від клієнтів, осткільки про всі дії вам повідомлять на ваш мобільний телефон. Для зручності створено календар зайнятості, який дозволяє клієнтам бачити в які дні житло вільне. Є бронювання за запитом або ж миттєве бронювання. Також, є можливість синхронізації з вашими оголошеннями на інших сайтах. Все створено таким чином, щоб вам було зручно вести свій бізнес і проводити активну рекламну кампанію. З Vlasne.ua власники квартир зможуть розраховувати на постійний потік клієнтів і успіх в подобовій справі.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі