Новини минулого: 28 вересня

Новини минулого: 28 вересня
  1. Новина відноситься до:

Газета «Радянська Волинь», 28 вересня 1961.

Передвиборча кампанія по-філіппінському. НЬЮ-ЙОРК, 27 вересня. (ТАРС). На Філіппінах почалась кампанія по підготовці до президентських виборів, які відбудуться 14 листопада. Філіппінські власті оголосили про перші «результати» цієї кампанії. В ході передвиборчих сутичок між ворогуючими політичними угрупованнями вже вбито 7 чоловік і 10 чоловік поранено.

На першість країни з футбола. КИЇВ. 26 вересня. (РАТАУ). Сьогодні тут на республіканському стадіоні імені Хрущова в черговому матчі на першість країни з футбола зустрілися команди «Локомотив» (Москва) і «Динамо» (Київ). Змагання закінчилось внічию з рахунком 2:2.

Про режим роботи торговельної сітки міста. З метою поліпшення обслуговування трудящих обласного центра виконком Луцької міської Ради депутатів трудящих переглянув і затвердив режим роботи підприємств торгівлі та громадського харчування, продовживши години їх роботи.

Відповідно до цього рішення значна кількість продовольчих, промтоварних магазинів і підприємств громадського харчування міста розпочинають торгівлю з восьмої години і закінчують о 18 — 22 годині. Зокрема, 28 продовольчих магазинів міськхарчоторгу працюють з восьмої години, вісім — з дев'ятої, три — з десятої години і закінчують роботу о 18—23 годині.

Всі сім продовольчих магазинів міськкоопторгу працюють з восьмої до двадцять другої години. 17 магазинів промторгу розпочинають торгівлю о дев'ятій годині, 9 - о десятій і закінчують о 18—20 годині. Підприємства громадського харчування тресту їдалень і залізничного ресторану працюють: два підприємства з шостої, два — з сьомої, чотирнадцять— з восьмої та сім з дев'ятої години і закінчують роботу о 20—21 годині, а ресторани «Волинь» і «Ластівка» працюють з 11 до 24 години.

Кіно.

БАТЬКІВЩИНА» — вдень і ввечері «Українська рапсодія»

«ЗМІНА» — вдень і ввечері — «Перші випробування» (друга серія).

«КОМСОМОЛЕЦЬ» — «Українська рапсодія».

«ХРОНІКА» — вдень документальний «Поль Робсон», увечері — «Перший урок!»

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі