Лучан кличуть підтримати «Волинь» у домашній битві з «Динамо»

Джерело: ФК «Волинь»
  1. Новина відноситься до:

Хрестоносці прийматимуть вдома динамівців

Найближчої неділі, 20 вересня, луцьку «Волинь» на її полі екзаменуватиме лідер українського футболу київське «Динамо».

І це буде один з двох центральних матчів туру, адже кияни – перші, а лучани – четверті в турнірній таблиці. Початок матчу на «Авангарді» 20 вересня о 17.00.

«Команда Сергія Реброва приїде до Луцька після врятованого на останніх хвилинах матчу групового етапу Ліги чемпіонів проти «Порту». Вочевидь, тренери киян підуть на певні кадрові ротації. Але глибина складу «Динамо» дозволяє дихати Реброву на повні груди. Тим більше, що лідер киян Андрій Ярмоленко, зі слів клубного лікаря, зможе зіграти проти «Волині». А от один з лідерів цьогорічної «Волині» Александр Кобахідзе із «Динамо» не зіграє – Сандро не встиг залікувати до кінця травму, отриману в грі із «Олімпіком» (через неї Кобахідзе не зіграв і в збірній Грузії, у яку був викликаний на початку вересня)», - пише клубна прес-служба.

До слова, статистика матчів «Волині» із «Динамо» не на користь лучан. У чемпіонатах України суперники зустрічалися 28 разів. 23 перемоги за киянами, чотири рази фіксувалася нічия й тільки одного разу, 8 травня 2003 року, перемогла «Волинь». Різниця голів – 74-20 на користь «Динамо».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі