«Пива б» лучанам: кумедний курйоз чи продуманий жарт «ПриватБанку»?

  1. Новина відноситься до:

На багатоповерхівці у самому центрі Луцька звична світлодіодна реклама «ПриватБанку» перетворилася у своєрідне послання.

Пізно ввечері 19 вересня кореспондент «Хронік Любарта» зауважив, що світлодіодні зелені літери «р» і «т» на луцькому «бім-бомі» не світяться. Натомість утворилося словосполучення «пива б».

Таке прочитання реклами відомого банку розвеселило перехожих та викликало інтерес у соцмережах, де лучани взялися висловлювати свої думки з приводу того, що трапилося. Дехто переконаний, що це справа рух жартівників-хуліганів, хтось певен, що це банальна технічна несправність.

А от КНК Медіа повідомляє, посилаючись на джерела з «ПриватБанку», що це не випадковість, а цікавий флешмоб, ініційований фінустановою.

Видання пише, мовляв, із 19 вересня стартувала акція «Вихідні з Приватом». Її суть полягає в тому, щоб погасити декілька літер назви банку у суботу та неділю на вивісках банківських відділень. Слово, яке виходить в результаті такої комбінації, ніби натякає на те, що потрібно відпочити після напружених буднів.

«Тим часом працівники «ПриватБанку» у приватній розмові зауважують, що не варто буквально сприймати такий заклик та застерігають від зловживань. Мовляв, в усьому має бути міра: «… ми не пропагуємо алкоголь і не хочемо, щоб хтось цим зловживав. Це лише натяк для людей після напруженого робочого тижня, варто зняти стрес та трішки розслабитись», – йдеться в повідомленні.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Ірина КАЧАН

Коментарі