У Луцьку відкрили Музей волинського лісу

Джерело: ​Прес-служба Волинського ОУЛМГ

У Волинському обласному еколого-натуралістичному центрі учора, 22 серпня, відкрився Музей волинського лісу.

З 2005 року «лісова експозиція», що діяла при Інформаційно-екологічному центрі Волинського ОУЛМГ, прислужилася лісівникам, особливо ж – студентській і учнівській молоді. Адже, крім традиційних екскурсій, тут діяла Лісова школа, збиралися науковці та громадські діячі краю, влаштовувалися виставки образотворчого мистецтва, малюнків, виробів із дерева, відбувалися зустрічі із лісівниками та відомими краянами.

Минулого року на прохання освітян керівництво Волинського ОУЛМГ прийняло рішення перенести музейну експозицію до Волинського обласного еколого-натуралістичного центру, який опікується роботою учнівських лісництв та екологічних бригад, веде велику виховну природо-освітню роботу. І ось роботи щодо формування нового музею завершено. Попри збережених експозицій тут з’явилися духовний куточок – «Маленький храм моєї душі» та конференц-зал для наукових засідань.

– Мені дуже приємно, що у нас є такі заклади, які гуртують органи виконавчої влади, – зізналася начальник управління освіти, науки і молоді Волинської облдержадміністрації Людмила Плахотна.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі