Лучан кличуть на недільні читання у книгарню «Є»

Книгарня «Є» та видавництво «Крок» запрошують на презентацію збірки Елли Євтушенко «Lichtung» в рамках поетичної програми «Локації» спільно з Богданом-Олегом Горобчуком

Захід відбудеться у неділю, 20 серпня, о 18.00.

Богдан-Олег Горобчук та Елла Євтушенко представлять в книгарні «Є» поетичну програму «Локації». Вірші, які вони презентуватимуть, проростають зі знакових місцин на мапі поетичного досвіду. Слухачі зможуть простежити, як певна локація трансформується в поетичному тексті, обумовлюючи його часопростір. В рамках програми «Локації» Елла Євтушенко презентує свою дебютну збірку «Lichtung».

Елла Євтушенко – фіналістка конкурсів «Молода Республіка Поетів» та «Dictum», лауреатка конкурсу видавництва «Смолоскип». Перекладає з французької мови маловідомих в Україні поетів ХХ століття (Оділон-Жан Пер’є, Шарль Жульє, Венера Курі-Гата). Вокалістка, а також спів- та просто авторка текстів у трьох гуртах: рок-бенді «Drunk&Drowned» та електронних проектах «Микола і Телевізор» та ВІА «ОВВА».

Богдан-Олег Горобчук – український поет, художник, куратор літературно-мистецьких проектів, учасник музичних проектів Микола і телевізор, L'eau, Повсякденність. Кандидат соціологічних наук, викладач соціології, піарник. Співзасновник та арт-директор мистецького об'єднання «Щогла».

Адреса книгарні «Є»: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 30. Тел.: (0332) 72 43 76.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі