Помер виконавець, який мав виступити на сцені джазового фестивалю у Луцьку

В естонському Таллінні помер соліст української групи Ivan Blues & Friends Іван Денисенко. У місті Хаапсалу на фестивалі "Серпневий блюз" Денисенко, відомий як Ivan Blues, втратив свідомість прямо на сцені, інформує Front news.

"Іван встиг дограти сет, після чого йому стало погано. На місце викликали швидку, медики масажували його серце кілька десятків хвилин", - розповів організатор фестивалю Індрек Дітманн Elu24.

Івана відвезли на швидкій до Таллінна, де і зупинилось його серце.

Іван Денисенко - знаменитий український художник і діяч культури. Його музичний шлях почався паралельно з вивченням мистецтва в Національній академії образотворчого мистецтва і архітектури. В університеті швидко оцінили його глибокий бас і запросили співати в відому на всю країну народну хорову капелу "Золоті ворота". Там Іван подружився з людьми, які познайомили його з блюзом, і з якими він пізніше створив музичну групу.

Перший концерт групи Ivan Blues & Friends відбувся 31 грудня 2007 року в київському барі Rag-Time. Після цього група регулярно виступає в клубах і концертних залах по всій країні.

Виконавець мав виступити на луцькому «Art Jazz Cooperation 2017», який відбудеться 25-27 серпня.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі