Волинські держохоронці - у трійці кращих в Україні

Джерело: УМВС України у Волинській області
  1. Новина відноситься до:

Команда державних охоронців Волині здобула бронзу на щорічному конкурсі професійної майстерності «Кращий за професією».

Змагання серед працівників спеціальних груп затримання Державної служби охорони відбувалися 7-11 вересня у Рівному, повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області. 

Загалом у конкурсі взяли участь 24 комнади з України. 

Програма змагань передбачала перевірку теоретичного рівня знань зі службової підготовки, виконання практичних нормативів із вогневої підготовки, гімнастики, бігу на 100 метрів та легкоатлетичного кросу на дистанцію 1000 м, рукопашного бою. Команди, до складу яких входили міліціонери групи затримання та міліціонер-водій із службовим автомобілем, після виконання загальних вправ змагалися за напрямками служб. Міліціонери групи затримання показували майстерність на ввідних завданнях та діях в нестандартних екстремальних ситуаціях, а водії доводили свій професіоналізм у швидкісному маневруванні на службових автомобілях з використанням таких фігур, як: коло, бойовий розворот, колія, змійка, заїзд на стоянку, тунельні ворота.

Оцінювала результати конкурсу незалежна суддівська бригада, до складу якої входили спеціалісти з тактико-спеціальної, долікарняної, вогневої підготовок і психологи. Передбачені були і штрафні санкції у разі втручання у роботу суддів представників команд або самих учасників.

У результаті боротьби команда Волинських держохоронців стала бронзовим призером цих змагань. Переможцями конкурсу суддівська бригада визначила команду з Києва, другу сходинку п’єдесталу зайняли львів’яни.

Волиняни впродовж останніх восьми років уп’яте потрапляють у трійку призерів, а в 2007 році волинські держохоронці у такому конкурсі представляли Україну на міжнародних змаганнях серед країн СНД таких як: Білорусь, Молдова, Грузія та інші.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі