Новини минулого: 30 червня

  1. Новина відноситься до:

Луцька газета часів німецької окупації «Український голос», 2 липня 1942.

Товариство «Просвіта» в Луцьку. У Луцьку за дозволом п. Гебітскомісара відновило свою діяльність Т-во «Просвіта» при Українському Допомоговому Комітеті. При Т-ві є реферати драматичний та історично-літературний. Вписове і членські внески, які було внесено за попередні часи, зараховується.

Концерт в честь М. Лисенка в Вишневці. Заходами Жіночої Служби України в Вишневці Крем’янецької Округи недавно відбулось два концерти, присвячені 100-річчю з дня народження корифея української музики Миколи Лисенка. Концерти, виконані місцевими силами, пройшли дуже гарно.

Виставка «Звільнення Києва». Київський музей-архів переходової доби підготовляє виставку «Звільнення Києва німецькими військами з-під насильницької влади большевиков". Виставка має відновити в пам’яті українців значення вступу німецького війська в Київ 19 вересня 1941 року, показати період життя Києва з дня оголошення війни до 19 вересня та висвітлити ліквідацію наслідків жидо-большевицької руйнації Києва, відродження при допомозі німецької влади господарчого, громадського, релігійного і культурного життя в Києві.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі