«Волинь» в Одесі обіграла «Чорноморець»

Джерело: ФК «Волинь»
  1. Новина відноситься до:

Одеський «Чорноморець» програв луцькій «Волині» з рахунком 1:2 у рамках сьомого туру української Прем'єр-ліги.

Матч відбувся в Одесі у неділю, 13 вересня, повідомляє прес-служба футбольного клубу. 

Лучани вже у першій чверті поєдинку забили двічі. Активний упродовж всього матчу Флорентін Матей заробив штрафний за 20 метрів від воріт і сам же його реалізував. Вдруге у ворота противника поцілив Анатолій Діденко

У другій половині матчу одесити активізувалися і Сергій Петько забив гол у ворота «Волині».

Кінцівку матчу в атаці провели саме гості, які й довели гру до перемоги, – 1:2.

Лучани продовжують вигравати на виїзді. У цьому сезоні це вже третя перемога «хрестоносців» в гостях. Продовжилася й забивна серія лучан. Вона тепер становить 10 матчів.

«Я думаю, що гра після пропущеного гола стала нервовою - або нічия, або перемога. Ми поступалися в боротьбі. «Чорноморець» виглядав веселіше та агресивніше в центрі поля, швидше грав з м'ячем. Деякі футболісти непогано діяли, Калітвинцев, зокрема, мені сподобався. Одеса в другому таймі підтягла свою швидкість. У нас пішли помилки, і цей період мені не сподобався. У першому таймі мали можливість витримувати напругу і мати перевагу. Але не реалізували ряд моментів. Були серйозні ситуації, коли треба було забивати, швидко, потужно. Я задоволений, що вони виграли, але повинні грати краще. Наробили багато помилок», - прокоментував матч головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний.

Крім цього, тренер додав, що команді не вистачає потужності та мобільності.

«Нам не вистачає потужності, атлетизму. Ми погано граємо у відборі. Нам дуже багато треба працювати над цими моментами. Нам не вистачало Кобахідзе, це гравець все-таки збірної. Дуже обмежена кількість футболістів. Немає серйозних, рівноцінних замін. Колектив непоганий за рахунок хорошого підбору людського фактору, вони якось об'єдналися, грають один за одного. Це іноді спрацьовує. Якби ще до цього колективу два-три зірки хороших... Поки граємо, набираємо очки, але нам не вистачає мобільності. Але я волію набирати очки, ніж мати висококваліфіковану команду і грати внічию або програвати», - зазначив він.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі