Фестиваль їжі у Луцьку відмінили

  1. Новина відноситься до:

Через несприятливі погодні умови організатори вирішили відмінити треій Lutsk Food Fest.

Про на офіційній сторінці заходу у Facebook повідомив голова оргкомітету фестивалю Сергій Карпюк.

«Ми надзвичайно дорожимо комфортом наших учасників та гостей, і їхні враження від участі та відвідуванні нашого фестивалю – ключовий та рушійний фактор при організації заходу. На жаль, з огляду на прогнози синоптиків найближчим часом ми не зможемо забезпечити той рівень фестивалю, на який очікуємо разом з вами. Адже традиційний формат передбачає затишну атмосферу для багатотисячної аудиторії наших відвідувачів на території замку Любарта», - зазначив він.

Також Сергій Карпюк додав, що організатори, керуючись принципом «або робити якісно, або не робити зовсім», працюють над цікавими форматами гастрономічних заходів упродовж осінньо-зимового періоду та обіцяють дивувати креативними вигадками.

«Тому змушені прийняти нелегке для нас рішення і призначити наступне рандеву в тому форматі, в якому вже двічі відбувався Lutsk Food Fest, на весняний період», - повідомив голова оргкомітету.

Про дати проведення наступних заходів обіцяють повідомити згодом. 

Нагадаємо, фестиваль мав відбутися 12-13 вересня у замку Любарта, однак згодом повідомили про перенесення дійства на 19-20 вересня.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі