У Ковелі в піщаному кар'єрі виявили людські рештки. Фото. Відео

Джерело: Район.Ковель
  1. Новина відноситься до:

У Ковелі місцеві «бізнесмени» розкопали поховання і скинули на купу людські рештки

У Ковелі невідомі, які незаконно копають пісок, знайшли рештки людей та звалили їх на купу.

Про це повідомляє Віталій Пясецький.

«Щось,останнім часом зачастили «новини», про Ковель з не приємним «запахом». Один із моїх друзів повідомив, що в районі вул. Ватутіна, неподалік цвинтаря, місцевими «бізнесменами», незаконно, при повній бездіяльності місцевої влади,копається та вивозиться в невідомому напрямку пісок. Подейкують ,що на якусь заправку», – пише він у соцмережі.

«Чи правда чи ні, не знаю. Але при цьому потривожили спокій невинно убієних, та по людськи не похованих людей. Кості просто скидали в сторону, а щось не скидали, так напевне і пішло на вимостку чогось там,дуже важливого. Вчора з друзями, старими «пошуківцями» заскочили туди і трішки офігіли. Тіла явно не з кладовища. Скинуті купою були по смерті, так само в купу, тепер скидаються ще раз. Тоді заважали комусь жити і тепер, комусь стоять на заваді «бабосики» косити», – пише Пясецький.

«Сьогодні скинув інформацію на пошуковий загін «Відродження» та в поліцію. Схоже,що це розстрільні ями, де можуть бути і радянські військовополонені, а можливо мирні жителі чи євреї. І здається, машинка закрутилась. Будем сподіватись,що мертві будуть з повагою поховані. Але ще знайти б те бидло, яке так віднеслось до останків», – підсумовує він.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі