У Луцьку говоритимуть про фінансування передвиборчих кампаній партій

  1. Новина відноситься до:

У вівторок, 8 вересня, у Луцьку відбудеться публічний форум «Стеж за грошима».

Мета форуму – привернути увагу громади до проблеми проведення чесних місцевих виборів у Луцьку, повідомляє Громадський рух «Чесно».

«Відкритість джерел фінансування –  це механізм, який дозволить обирати власне свого представника у Раді, а не представників  олігархів,  які виступають спонсорами виборчої кампанії», - йдеться у повідомленні.

До участі у форумі запрошують представників політичних партій, виборчих штабів, представників ЗМІ, громадських організацій та активних громадян Луцька.

На заході будуть обговорювати питання політичної відповідальності, прозорості фінансування партій, вимоги громади до кандидатів.

У підсумку представникам партій та кандидатам на посади міського голови Луцька запропонують підписати Декларацію відповідальності. Таким чином вони публічно зобов’яжуться проводити чесну передвиборчу кампанію.

Форум проводиться у рамках всеукраїнської кампанії «Стеж за грошима», яка охоплює 25 міст. Кампанія ініційована Громадським Рухом «Чесно» та ГО «Активна Громада».

Захід відбудеться о 16:00 годині у конференц-залі готелю «Україна». Для того, аби відвідати форму, необхідно зареєструватися, або повідомити нас за телефонами: 097 87 64 215, 095 455  09 24.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі