Новини минулого: 24 лютого

Новини минулого: 24 лютого
  1. Новина відноситься до:

«Радянська Волинь», 24 лютого 1967 року.

«Лунар орбітер-3» припинила зйомки Місяця. НЬЮ-ЙОРК, 23 лютого. (ТАРС). Американська космічна станція «Лунар орбітер-3», що знаходиться на орбіті навколо Місяця, передчасно припинила вчора фотографування місячної поверхні. Як повідомляє агентство ЮПІ з Пасадени, припинення роботи станції на три витки раніше, ніж передбачалося програмою, сталося внаслідок нових неполадок в механізмі протягування фотоплівки.

Лихача покарано. Житель обласного центру Ф. Крат в листі до редакції писав про несумлінність водія автобуса 88-31 ВНА Лавренюка. Минувши зупинку «Радехів», він не взяв восьми пасажирів, що там чекали, і напівпорожнім автобусом помчався в бік Любомля. Наступного рейсу на сильному морозі пасажири чекали майже дві години. «Цікаво, хто допустив до керма такого лихача?» - запитує автор листа, який був серед цих пасажирів. Про це редакція сповістила заступника начальника Волинського автоуправління тов. Босенка. Він повідомив, що за безвідповідальне ставлення до своїх обов'язків адміністрація автопідприємства № 02012 оголосила водію Лавренюку сувору догану.

Театр. Обласний музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка. 24 лютого - «Паливода XVIII століття». Початок вистави о 19.30.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі