Луцька вулиця перетворилася на «суцільне місиво з болота та залишків щебеню». ФОТО

Луцьку міську раду просять розглянути питання щодо ремонту дороги на вулиці Вишківській протяжністю близько кілометра.

Про це йдеться у відповідній петиції, яку зареєструвала на сайті єдиної системи місцевих петицій Юлія Климчук 23 лютого. Автор також додала фото вулиці, яка навесні та восени під час постійних потоків дощу перетворюється на «суцільне місиво з болота та залишків щебеню».

«Оскільки це єдина під’їзна дорога, якою користуються мешканці вулиці, вона знаходиться у жахливому стані, на ній повністю відсутнє дорожнє покриття, а також вулиця потребує капітального ремонту», - йдеться у петиції.

Автор також зазначає, що вулиця Вишківська входить до переліку найжахливіших вулиць міста Луцька - навіть таксисти відмовляються їхати туди на виклик.

У 2014 та 2015 роках під час сесії міськради депутати Луцької міської ради прийняли рішення та затвердили перелік вулиць і дворів, на яких планують провести капітальний та поточний ремонт комунальної власності і вказана вулиця була включена до списку, але ремонт так і не був проведений.

Вже у 2016 та 2017 роках вулицю Вишківська вже навіть не включають до переліку доріг на яких планується провести ремонт за кошти міського бюджету.

«Ми вкотре просимо врахувати звернення та пропозиції жителів міста та не лише просто включити вулицю Вишківську до переліку доріг, які плануються зробити, але й виконати обіцяні ремонтні роботи. Сподіваємося, що ми все ж таки будемо почуті», - написано в петиції.

Підписати петицію можна ТУТ.

До кінця збору підписав залишилось 13 днів.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі