Новини минулого: 20 лютого

Новини минулого: 20 лютого
  1. Новина відноситься до:

«Радянська Волинь», 20 лютого 1987.

Шановні волиняни! Щоб повніше і краще задовольнити потреби покупців напередодні свята — Дня Радянської Армії — Луцький центральний універмаг працює 22 лютого ц. р. до 19.00. Луцький ЦУМ.

Краще обслуговувати глядачів. У Луцьку відбулося розширене засідання колегії управління кінофікації облвиконкому. В його роботі взяли участь — директори районних, міських кіномереж, відповідальні працівники обласної контори по прокату кінофільмів, підприємства «Кінотехпрому», апарату управління кінофікації. Учасники розширеного засідання колегії детально проаналізували, чому окремі кінофікатори не справились з минулорічними завданнями, висловили чимало критичних зауважень, внесли пропозиції щодо поліпшення демонстрування фільмів, прийняли постанову. На колегії виступив секретар обкому партії Є. А. Поліванов.

Діє відеотека. Розширюється культурне обслуговування жителів мікрорайону виробничого об'єднання «Оснастка». Змістовно і цікаво провести вільний час запрошує відкрита перша в місті Нововолинську відеотека. Місцем для колективного відпочинку став актовий зал малосімейного гуртожитку №2. Для дорослих тут демонструються відеофільми, стрічки із записами популярних майстрів естради, інші програми, спеціально підібрані для любителів садівництва, рибалок, грибників, шанувальників фауни і флори. Двічі на тиждень стрічки демонструються для дітей. Водночас хлопчики і дівчатка мають змогу зустрітися з цікавими людьми міста, посперечатися про побачене і почуте.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі