Новини минулого: 14 січня

  1. Новина відноситься до:

«Волинь», 14 січня 1993 року

Злочинці у погонах. Саме для розминки мʼязів використав короткотермінову відпустку, надану командуванням, військовослужбовець строкової служби Олександр Мазурок. На Різдво двадцятирічний хуліган на вулиці Львівській наставив синців лучанці Аллі Л.

Інший вояка у погонах Юрій Тарасюк, що, до речі, теж прибув у відпустку, «відзначився» у Маяках Луцького району. Разом із водієм наркодиспансеру Олександром Федчуном вони обікрали будинок пенсіонерки Валентини Дроботової, винісши звідти електрокамін, електрочайник, електроточило і… чотири сокири. Всього – на 30 тисяч купонів. Проводиться розслідування.

Погром у квартирі. Якісь невідомі вночі зайшли до відчиненої квартири жителя Люблинця Ковельського району Миколи Сачука і з хуліганських спонукань розтрощили меблевий гарнітур, холодильник і телевізор. Збитків завдано на 150 тисяч купонів. Встановлено, що злісне хуліганство вчинили місцеві нероби Валентин Кузьмич і Павло Ткачук.

Ото «взувся»! Співробітниками турійської міліції зібрані матеріали щодо вчителя з Дольська Михайла Скуратівського, який у грудні минулого року в Житомирі скупив взуття і, перепродавши його в селі, одержав наживу на суму майже 123 з половиною тисячі купонів.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі