Видатні особистості, яких світ втратив у 2016 році. ФОТО

Джерело: УНН

У 2016 році світ втратив багато видатних особистостей. У вічність відійшли великі музиканти, талановиті актори, політичні лідери, письменники. УНН пропонує переглянути фото та вшанувати тих, кого не стало у 2016-му.

Алан Рікман
Британський актор найбільше запам'ятався глядачам за роллю у серії фільмів про Гаррі Поттера (Северус Снейп). Помер 14 січня на 70-му році життя від раку легенів.

Джон Гленн
Найстаріший американський астронавт Джон Гленн, який першим в історії США здійснив орбітальний політ і у віці 77 років побував у космосі, помер 9 грудня на 96-му році життя.

Джордж Майкл
Британський співак, який досягнув успіху у складі групи Wham! Помер актор 25 грудня на 53 році життя від серцевої недостатності.

Девід Боуї
10 січня у віці 69 років британський рок-співак Девід Боуї пішов з життя. Напередодні свого дня народження він випустив останній студійний альбом Blackstar.

Олег Попов
2 листопада на 87-му році пішов з життя знаменитий клоун Олег Попов. Народний артист СРСР до останнього дня виступав у цирку. Смерть Олега Костянтиновича була раптовою, він помер в готелі ростовського цирку.

Валерія Заклунна
Радянська і українська актриса театру і кіно Валерія Заклунна померла 22 жовтня на 75-му році життя. Вона зіграла близько 30 ролей в кіно, в тому числі у серіалі "Місце зустрічі змінити не можна".

Прінс Роджерс Нельсон
Американський співак помер у віці 57 років. Тіло музиканта виявили в його будинку в Міннеаполісі вранці у четвер, 21 квітня.

Лесь Танюк
Помер 18 березня від раку шлунку. Похований на Байковому кладовищі Києва. Режисер театру і кіно, професор Київського державного університету театру, кіно і телебачення ім. І.Карпенка-Карого, заслужений діяч мистецтв України (1995), Народний артист України (2008).

Людмила Іванова
Актриса померла 7 жовтня на 84-му році життя в лікарні від сахарного діабету. За свою акторську кар'єру Людмила Іванова зіграла більше 80 ролей в кіно. Глядачам актриса запам'яталася завдяки ролі в картині "Службовий роман" та "Найчарівніша і приваблива".

Ненсі Рейган
Колишня перша леді США Ненсі Рейган померла 6 березня у віці 94 років від серцевої недостатності. Її вважали однією з найвпливовіших жінок Білого дому в історії США під час президентства її чоловіка Рональда Рейгана (1981-1989).

Сільвана Пампаніні
У 1950-х роках Пампаніні вважалася секс-символом Італії, після того, як 1946 року стала володаркою титулу "Міс Італія". Померла 6 січня у віці 90 років.

Рене Анжеліл
Чоловік і менеджер канадської співачки Селін Діон, який зробив зі своєї дружини зірку планетарного масштабу. Помер 14 січня від раку горла на 74 році життя.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі