Новини минулого: 27 грудня

  1. Новина відноситься до:

«Український голос», 29 січня 1943 року

Охорона здоров'я в Луцьку. Відділ охорони здоров’я при Міській Управі в Луцьку це є один з найголовніших відділів, який за минулий рік провів велику працю. У Луцьку зараз існує три лікарні: хірургічна – на 40 ліжок, внутрішньо-хірургічна з положничим відділом на 100 ліжок і ендемічна на 55 ліжок з додатковим венеричним відділом на 25 ліжок. У всіх лікарнях міста Луцька в 1943 році лікувалося до 4 000 хворих.

Нагородження посадника міста Луцька. 24 грудня ц. р. німецька влада нагородила посадника міста Луцька п. Павла Скоробогатова золотим хрестом заслуги II класи. Це є вже третя нагорода від німепької влади, яку дістав п. посадник П. Скоробогатов за свою віддану і сумлінну працю на користь населення міста і за взіцеве керування міською господаркою.

Затонув еспанський корабель. 3, 500-тонновий еспанський збіжжевий корабель «Фернандо Ібана», який серед туману наїхав біля португальського побережжя на скалу, був розбитий бурхливим морем та потонув. На берег викинуло 8 трупів. Про дальших 15 моряків немає ще вісток.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі