Сайт Луцької міськради хочуть модернізувати

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Для того, щоб повністю переробити застарілий офіційний веб-сайт Луцької міськради, який є одним з найгірших в Україні, наступного року планують витратити 80 тисяч гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 28 листопада.

Комісія розглянула проект змін до програми розвитку електронного урядування та інформатизації міста Луцька на 2016 - 2017 роки.

Член фракції «УКРОП» Борис Смаль поцікавився в начальника відділу програмно-комп'ютерного забезпечення Луцької міської ради Олександра Короля щодо можливої модернізації офіційного веб-сайт міськради, який є одним із найгірших у своїй категорії в Україні, найбільшим недоліком сайту є система пошуку інформації.

Олександр Король повідомив, що у наступному році планують розробити новий та досконаліший веб-сайт, переробивши повністю старий, який працює з 2008 року. Це вартуватиме 80 тисяч гривень з міського бюджету у наступному році. На заміну застарілого обладнання, закупівлю нових засобів інформатизації у наступному році в рамках програми просять передбачити 1,5 мільйона гривень, на модернізацію серверного обладнання – 800 тисяч. Загалом виконання програми у наступному році може вартувати 10,17 мільйона гривень.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі