Про комунальні підприємства Луцька видали довідник

Джерело: Луцька міська рада
  1. Новина відноситься до:

Днями в рамках реалізації міжнародного проекту вийшла друком брошура «Житлово-комунальні підприємства Луцька. Довідник лучанина».

Видання мало на меті ознайомити населення із основними завданнями проекту «Розвиток комунальних послуг як складова сталого розвитку міст польсько-українського прикордоння», який співфінансується з коштів Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 Європейського інструменту сусідства та партнерства, повідомляє перс-служба Луцької міської ради.

Видання також інформує про діяльність та послуги, які надають комунальні підприємства міста.

Брошура містить довідкову інформацію, де розміщуються підприємства і як туди зателефонувати, у випадку, коли виникла така потреба. Скористатися «продуктом проекту» зможуть іноземні громадяни – гості міста та можливі інвестори, оскільки видання – двомовне (українською та англійською мовами).

Довідник лучанина можна буде отримати безпосередньо у комунальних підприємствах міста, так званих «столах довідок» чи у відділах звернень громадян.

У брошурі йдеться і про Центр транскордонної економічної співпраці, який створюється у рамках проекту.

Проект реалізується у партнерстві з Товариством органів місцевого самоврядування Єврорегіон Буг (Республіка Польща) та містом Холм (Республіка Польща).

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі