Чому цьогоріч Романюк не увімкнув теплу воду на свій день народження?

  1. Новина відноситься до:

Нещодавно в одному із інтерв’ю волинським ЗМІ Луцький міський голова Микола Романюк пообіцяв, що лучанам увімкнуть гарячу воду ще до Дня Незалежності, а саме 22 серпня. Мер запевнив, що для цього уже все зроблено. Ще й завчасно висловив подяку Володимиру Гунчику.

«Гаряча вода буде. Сподіваюся, що її увімкнуть наступного тижня (розмова відбувалася у п’ятницю, 14 серпня. – Ред.). Для цього все зроблено, погоджено на державному рівні, за що, зокрема, дякую голові ОДА Володимиру Гунчику, а також міністру енергетики Володимиру Демчищину», – заявляв Романюк в інтерв’ю інтернет-виданню «Район.Луцьк».

Однак нормально помитися лучанам не вдалося ні 22 серпня, ні у День Незалежності, ні після свят. Гарячу воду так і не увімкнули, а міський голова не виконав своїх обіцянок. Минулі роки хоч вмикав воду на свій День народження, 24 серпня.

Заступник директора ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна пояснила «Волинським новинам», що нині питання відновлення газопостачання підприємству вирішується вже не в площині підприємства, а на вищому рівні. Тому у «Луцьктеплі» із цього приводу нічого коментувати не будуть.

Керівник відділу інформаційної роботи Луцької міської ради Зоя Балюк повідомила «Хронікам Любарта», що у міській раді над ввімкненням гарячої води працюють. Однак коли вона з’явиться – наразі невідомо. Сам Микола Романюк, як повідомили у  мерії, прокоментувати це не зміг, оскільки перебував на нараді й був зайнятий.

До речі, цікаво, що у деяких квартирах, якщо відкрутити «гарячий» кран, то вода все одно тече, тільки холодна. Хоч її там не має бути ніякої: ні холодної, ні гарячої. Адже відключено газопостачання. У технічному відділі «Луцьктепла» пояснили, що якщо у такій квартирі є лічильник, то оплата буде здійснюватися так, як за гарячу воду, хоч її й нема. Несправедливо, правда? А на запитання, що ж роботи в такому випадку, у «Луцьктеплі» відповіли банально: «Нащо відкручувати кран?» 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі