Підсумки першого дня фестивалю пива та м'яса в Луцьку. ФОТО

Джерело: Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Лучанам та гостям міста припала до смаку ідея фестивалю пива та м’яса. Під кінець першого дня заходу організатори нарахували кілька тисяч відвідувачів та були задоволені тим, як відбувається свято.

Перший фестиваль пива та м'яса стартував сьогодні, 1 жовтня, у Луцькому замку. Захід триватиме два дні. За цей час організатори обіцяють багато хмільного, смачного та веселого.

Загалом, на фестивалі представили понад 20 підприємств: броварень, виробників м’ясної та гастрономічної продукції. Цікаво, що цього разу було багато міні-броварень з різних куточків України, представляли крафтове, оригінальне пиво, яке виготовляють в обмеженій кількості.

Як розповіла організатор фесту Владислава Жорняк, учасники, які традиційно задіяні в інших гастрономічних заходах, і тут зібрали своїх поціновувачів. Вона додає, що є багато новеньких «частувальників» зі Львова, Івано-Франківська, Хмельницької області – вони зібрали меншу аудиторію, проте мають нагоду заслужити довіру аудиторії до завтра.

«Загалом, ми задоволені тим, як минув перший день фесту. В неділю, 2 жовтня, ми очікуємо, що прийде ще більше людей, тому завтра з 11 ранку до 21 вечора чекаємо усіх, хто не зміг завітати сьогодні, а всім, кому сподобалось – повернутись», - підсумовує Владислава Жорняк.

Гості фестивалю були задоволені атмосферою, а також вибором пива та «до пива». Проте частина відвідувачів додавали, що частуватись тут - недешеве задоволення. Так, в середньому, на фестивалі одній людині поїсти та спробувати пива коштувало від 200 гривень.

«Я прийшов сюди з дружиною та сином. За кілька годин не помітив, як витратив майже 1000 гривень», - розповідає лучанин Максим.

Шанувальникам пива та м’яса також пропонували взяти участь у різноманітних конкурсах та послухати музику у виконанні відомих гуртів та виконавців.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі