Новини минулого: 26 серпня

  1. Новина відноситься до:

«Радянська Волинь», 26 серпня 1960.

Користуються повагою серед лучан молоді продавці Рая Войтенко, Віра Бохотниця та Віта Стасюк, які працюють в універмазі по вулиці Леніна. Відмінно обслуговуючи покупців, вони добиваються також перевиконання місячних планових завдань.

Виростають нові будівлі в артілі імені Івана Франка Любешівського району. Колгоспні майстри споруджують тепер три об'єкти одночасно: сепараторний пункт, родильний будинок і приміщення восьмирічної школи.

Відправляють овочі та фрукти промисловим центрам країни з Несвічанської плодоовочевої бази Луцької райспоживспілки. Цими днями в Москву, Ленінград, Київ і Сталіно послано вісім вагонів консервованих вишень, свіжих огірків, помідорів та яблук.

Погода. За даними гідрометеорологічної служби, сьогодні в Луцьку та області слід чекати мінливу хмарність без опадів. Вітер західний, помірний до сильного. Температура  19—24 градуси. В наступні два дні буде утримуватись помірно тепла погода. Місцями короткочасні дощі. Вітер слабкий до помірного, іноді пориви до сильного.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі